Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal de PROPORŢII între Radu Moraru şi Victor Ciutacu: 'Victore, fii bărbat!'.Replica DURĂ dată de Ciutacu

Victor Ciutacu Radu Moraru

Este scandal de proporţii între doi jurnalişti celebri: Victor Ciutacu şi Radu Moraru. După ce Ciutacu l-a acuzat pe Moraru că este un ţepar, jurnalistul de la Naşul TV a venit cu replica. Moraru susţine că nu a fost niciodată citat în cadrul recursului şi că nu i-a plătit acestuia suma datorată pentru că nu a primit sentinţa definitivă.

Citeşte şi: Alina Mungiu-Pippidi detonează bomba: 'Progresele în lupta cu corupţia, foarte mici'. ATAC DUR la adresa lui Iohannis .

" Victor Ciutacu a cistigat cel mai ciudat proces din viata lui ! A cistigat 15.000 de lei in urma unui proces ciudat ! Impotriva mea ! Acum multi ani. Un proces la care eu nu am fost citat la propriul meu recurs, deci nu am putut sa ma apar ! Nici pina astazi nu am primit Motivarea desi au trecut vreo 5-6 ani ! Exact in momentul in care s-a incercat furtul Televiziunii Libere, NASUL TV, prin smecherii si acte false, dupa modelul Ghita-Coldea-Vintu-Realitatea, Victor Ciutacu ma ataca grobian, desi eu sint pagubitul ! Victore, fii barbat ! Te rog sa publici Sentinta Definitiva ! Eu nu am primit-o niciodata ! Hai sa aratam Romaniei de ce am sa iti platesc cei 15.000 lei ! Eu nu sint un tepar si tu stii acest lucru ! Eu nu m-am ascuns niciodata Victore ! Chiar daca s-a prescris aceasta plata eu iti voi plati toti banii ! Dar hai sa vada Romanii  Motivatia Instantei ! Abia astept. In rest, iti doresc sa nu treci niciodata prin ce am trecut eu! Ca munca de aproape o viata sa iti fie furata prin smecherie !Victore, fii barbat ! Arata Documentele si iti platesc !", a scris Radu Moraru pe site-ul televiziunii sale.

Ciutacu a dat curs solicitării lui Moraru şi a publicat pe pagina sa de Facebook documentul cu pricina. Jurnalistul a lansat şi un avertisment dur: "Nu mă provoca la probe de bărbăţie", i-a transmis Victor Ciutacu.

"Sunt 20.000 lei, Radu Moraru, nu 15.000, dar de 5.000 am apucat sa te execut silit. Te-ai aparat in proces, am fost audiati amandoi in aceeasi zi, ai primit, la fel ca si mine, motivarea sentintei. Nu ma mai provoca pe mine la probe de barbatie, n-am nimic de demonstrat, ci de luat; de la tine. Care ti-ai ascuns veniturile pentru a nu plati...", a scris jurnalistul.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi RUPE TĂCEREA. Ce spune şefa DNA despre corupţia din sănătate - VIDEO .

content-image

sursa foto: Facebook Victor Ciutacu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.