Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal fără precedent! Olguța Vasilescu, atac devastator la adresa lui Sorin Moisă: 'Pentru PSD el nu există'

mediafax.ro
Lia Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a reacționat dur după demisia europarlamentarului Sorin Moisă. Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunţat sâmbătă, pe Facebook, că pleacă din PSD, solicitându-i şi liderului partidului, Liviu Dragnea, să demisioneze de la şefia formaţiunii şi de la preşedinţia Camerei Deputaţilor, avertizând că, în caz contrar, România va fi izolată pe plan european şi i se va tăia finanţarea europeană.

Ministrul Educaţiei pune PUNCT scandalului: 'Manualele vor fi în școli luni dimineața'. Sancţiuni DRASTICE pentru edituri

„Eu am auzit prima oară de el atunci când sistemul îl dădea varianta de premier și am raspuns unui post tv ca nu are cum pentru ca nu e nici măcar membru de partid. Asta pentru ca, repet, eu nu auzisem de el. Acum înțeleg ca scrie ca a fost sfătuit sa refuze funcția de premier. Dacă propunerea de premier o făcea Coldea sau Cioloș, probabil își permitea luxul sa o refuze, dar din PSD nu i-a făcut nimeni o asemenea oferta. De ce? Pentru PSD el nu exista! Simplu! Doar pentru Victor Ponta, singurul care a văzut " meritele" sale, după cum însuși Moisa sau Moise sau cum l-o chema afirma. Dar nu înțeleg de ce pleacă la PPE și nu face grup partiduletului lui Ponta? Un grup politic al Securității nu aveți in Parlamentul European?”, a fost reacția Olguței Vasilescu, într-un comentariu la postarea europarlamentarului Ioan Mircea Pașcu.

Totodată, ea i-a transmis lui Sorin Moisă să-şi vadă de drum liniştit. 

"Domnule Moise, dacă tot aţi primit ordin de reîncorporare, vedeţi-vă de drum liniştit! Doljul a adus voturi cât pentru un europarlamentar PSD. Sper că nu pentru Dvs! Dacă eu nu vă cunosc, electoratul pe care pretindeţi că îl respectaţi, nici atât! Am pierdut prea mult timp azi cu un securist mititel şi neînsemnat ca Dvs... Prindeţi viteză că are Cioloş nevoie de un argat acolo!", a mai comentat Lia Olguţa Vasilescu.

Ioan Mircea Paşcu spune că demisia din partid a lui Sorin Moisă era, cumva, inevitabilă, pentru că apropierea acestuia de Dacian Cioloş a fost mai mare decât cea pe care a arătat-o pentru partidul pe listele căruia a ajuns europarlamentar. El îi transmite lui Moisă că tot timpul cât a militat în Grupul Socialiştilor şi Democraţilor s-a bucurat de sprijinul deplin al grupului şi susţine că explicaţiile acestuia ar fi fost mult mai credibile dacă anunţa că devine independent, nu că se duce direct la grupul rival al PPE.

Ioan Mircea Paşcu scrie, sâmbătă, pe Facebook, că a aflat din presă despre demisia colegului său din delegaţia PSD la Parlamentul European şi că decizia acestuia trebuie respectată, însă unele chestiuni au nevoie de "o explicare mai serioasă" decât cea furnizată de Dorin Moisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.