Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens cu Adrian Mititelu în sala de judecată: 'De ce nu te-ai făcut avocat'

Adrian Mititelu

Scandal imens în sala de judecată într-unul dintre cele mai importante procese din ultimii ani. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu a intrat într-un conflict extrem de dur judecătorii şi a fost dat afară din sala de judecată. Totul s-a întâmplat după ce Mititelu a fost audiat la Tribunalul București în al doilea dosar aflat pe rol privind dezafilierea adevăratei „Știința”. În acest proces, membrii Comitetului Executiv sunt judecaţi pentr abuz în serviciu.

Citeşte şi: Ludovic Orban își torpilează colegii din PNL din cauza lui Dacian Cioloș: Ce mesaj are fostul lider

„N-a spus nimic coerent. Urla, țipa, vorbea neîntrebat. A zis că el a ținut clubul ăsta din 1948! «Păi, când te-ai născut domnule?», l-a întrebat judecătoarea. «A, din 2001, doamnă», a răspuns Mititelu. Râdea lumea în sală ca la teatrul de comedie. A zis că n-a dat federația în judecată, deși erau depuse numerele dosarelor în care a chemat federația în judecată. A zis că el nu respectă legile și regulamentele FRF, ci doar legea țării, care e una singură. Avocata l-a întrebat atunci: «De ce nu te-ai făcut, domnule, avocat?». Iar a fost haos în sală”, ne-a declarat unul dintre cei prezenți în sală, conform libertatea.ro.

Citeşte şi: VIDEO Liviu Dragnea a fost întrebat dacă îl suspendă pe Klaus Iohannis: 'Poate se autosuspendă'

Şi asta nu e tot. Scandalul a fost abia la început. „Sătulă de urletele lui, avocata l-a dat afară din sală pe Mititelu. N-a vrut să iasă, a început să strige «Asta e justiția, asta e dreptatea în România». S-a luat de avocatul Panaitescu, care a fost prim-procuror militar”, mai spun sursele citate. „Nu mai am încredere în justiția din România, dar am încredere în dovezile de la dosar. Așa e când nu are cine să te apere, pe Mircea Moise, avocatul lui Mititelu nu vor să-l recunoască, iar avocatul ăsta, Panaitescu, e clar pus de gașca lor. Nu spune nimic, tace mâlc”.

Citeşte şi: PRESĂ: Florian Coldea și încă un mare șef din SRI se RETRAG/ REPLICA SRI

„Dosarul a luat o altă întorsătură, pentru cu Universitatea avea sechestru de la ANAF din 2007 și nu avea voie sa vândă jucători. Sau avea voie, dar banii trebuiau să ajungă în conturile statului, pentru datoriile către ANAF. Dar el a făcut tot felul de societăți, a plimbat jucătorii de colo-colo, ca să nu plătească la ANAF. A crezut că se uită, dar l-au întrebat și despre asta, pentru că în perioada 2002-2011 a făcut o grămadă de transferuri”, a mai dezvăluit „insiderul”, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.