Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens cu cei de la KFC în prim plan: 'Este ofensator şi revoltător'

scandal

Scandal imens cu lanţul de fast-food-uri KFC. Totul s-a întâmplat în Târgovişte acolo unde pe Turnul Chindiei a apărut o reclamă a celor de la KFC cel puţin discutabilă. Primarul oraşului, cristian Stan a luat poziţie după ce pe Turnul Chindiei a apărut o reclamă cu un bărbat gol care sare de pe Turnul Chindiei, potrivit adevărul.ro. Spotul publicitar a fost lansat la începutul lunii iunie şi rulează în Germania.

Citeşte şi: Mesajul lui Emmanuel Macron după întâlnirea cu Klaus Iohannis:Ce a spus preşedintele Franţei / VIDEO

"Ceea ce aţi făcut dumneavoastră este, în egală măsură, ofensator şi revoltător. Nu ştiu cine vă sunt sfătuitorii, publicitarii, agenţii din spatele acestei idei, dar ea este una total nefericită. Consider că este imperios necesar să opriţi difuzarea spotului care prejudiciază imaginea oraşului nostru şi să reconsideraţi modul în care vă raportaţi la această comunitate şi la valorile sale pe viitor", a spus Cristian Stan în scrisoarea deschisă.

Edilul a anunţat că va da în judecată KFC pentru repararea prejudiciului de imagine adus comunităţii. "Ne rezervăm dreptul de solicita instanţei competente repararea prejudiciului de imagine pe care compania dumneavoastră l-a produs comunitaţii noastre", a declarat primarul în scrisoarea publicată de sursa citată.

Utilizatorii de Facebook au observat că personajul care apare gol în spotul de la KFC apare şi într-o reclamă la ING, care rulează pe TV în aceste zile, mai spune sursa citată.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.