Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL IMENS în fotbal: Un coleg de-al lui Messi, ACUZAT că a fumat CANABIS în cantonament

www.digisport.ro
Messi Argentina

Lionel Messi a stârnit o adevărată "revoluție" la naționala Argentinei. Starul Barcelonei a anunțat după victoria contra Columbiei un boicot de proporții la adresa presei, din cauza criticilor repetate despre forma sportivă și numai. Principala cauză a intrării fotbaliștilor în "silenzio stampa" a fost o acuzație extrem de gravă la adresa lui Ezequiel Lavezzi, despre care un jurnalist a scris că ar fi fumat canabis chiar în cantonamentul naționalei, înaintea meciului contra Columbiei.

"Lavezzi, lăsat la meciul de mâine în afara băncii de rezerve din cauza joint-ului fumat aseară în cantonament? Întreb... doar întreb", a scris pe Twitter jurnalistul Gabriel Anello, care lucrează la postul argentinian Radio Mitre.

Citește și: Mircea Sandu face DEZVĂLUIRI după moartea lui Didi Prodan: 'S-a considerat TRĂDAT'

Afirmația a făcut valuri în Argentina. Naționala a câștigat cu 3-0 în fața Columbiei, fără Lavezzi, care într-adevăr nu a stat nici măcar pe bancă. Fotbalistul legitimat în acest moment la Hebei China Fortune a reacționat imediat și a anunțat că îl va da în judecată pe ziarist.

"Vă informez pe aceasă cale că voi demara procedurile legale împotriva lui Gabriel Anello pentru declarații false la adresa mea, pentru serioasele prejudicii aduse familiei mele și muncii pe care o depun", a scris Ezequiel Lavezzi, ca răspuns la postarea ziaristului.

După victoria contra Columbiei, jucătorii din naționala Argentinei au anunțat că nu vor mai vorbi cu presa, iar Lionel Messi a vorbit la microfon despre cauzele care au dus la o astfel de decizie, anunță Digi Sport.

"Am primit multe acuzații, multă lipsă de respect și nu am spus niciodată nimic. Știm că sunt mulți dintre voi care nu ne-ați arătat respect, dar intrarea în viața privată a cuiva e ceva grav. Suntem aici ca să vă anunțăm că nu vom mai comunica deloc cu presa. Acuzațiile făcute la adresa lui Lavezzi sunt imense. Regretăm că trebuie să fie astfel, dar nu avem de ales. Dacă nu îi punem stop astăzi, nu o vom putea face niciodată. Știm că veți continua să ne criticați, e în regulă. Am vrut să o spunem în fața tuturor, nu printr-un comunicat. Nu am vrut să ne ascundem de nimeni", a declarat Messi, căpitanul naționalei Argentinei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.