Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens în Gorj: Un viceprimar de comună, cercetat penal pentru furt de curent

Viceprimarul unei comune din Gorj este cercetat penal pentru furt de curent. Acesta s-ar fi racordat ilegal la reţeaua de iluminat public din comună pentru a-şi ilumina pomii din faţa casei. După ce au fost sesizaţi de oamenii din comună, poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

După ce poliţiştii s-au deplasat la locuinţa viceprimarului din comuna Alimpeşti, Nechit Avram, au constatat că edilul se racordase ilegal la reţeua de iluminat public. Cu ajutorul unei improvizaţii, viceprimarul s-a legat la stâlpul din faţa casei pentru a-şi ilumina pomii din curtea casei împodobiţi cu mai multe instalaţii electrice. Cetăţenii din comună s-au sesizat după ce soţia viceprimarului s-a fotografiat în curte cu instalaţiile ornamentale şi s-a lăudat pe o reţea de socializare, conform europafm.ro.

Acum, pe numele viceprimarului din comuna Alimpeşti poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt, fiind cercetat în stare de libertate. Primăria trebui însă să recupereze de la viceprimar prejudiciul cauzat prin sustragerea de energie electrică din rețeaua de iluminat public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.