Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL imens în lumea teatrului de la noi: Actriţă BRUSCATĂ şi PĂLMUITĂ de către regizor

scandal

Incident incredibil în lumea teatrului care se soldează cu un scandal imens. O actriţă a fost bruscată de către regizor. Totul s-a întâmplat chiar la Cluj, la Teatrul Maghiar. Actrita ar fi fost bruscata in culise chiar de catre regizor, un uncrainean care locuieste la Berlin, dar care a venit in Romania pentru aceasta stagiune, conform ProTV.

Citeşte şi: SCHIMBĂRI MASIVE la Antena 3: Ce se întâmplă la televiziunea de știri

Imediat dupa un spectacol, colegii actritei au chemat politia si au povestit ca regizorul, nemultumit de prestatia pe scena, i-ar fi vorbit urat si a impins-o. Totul s-ar fi intamplat in pauza unui spectacol jucat in acest sfarsit de saptamana pe scena Teatrului Maghiar din Cluj-Napoca. Chiar daca martorii la acest incident spun ca actrita ar fi primit o palma peste fata de la regizor, pentru ca a jucat prost rolul, conducerea teatrului neaga aceste fapte de violenta.

Citeşte şi: Gabriela Firea, filată și spionată și în casă: 'Au venit cablați, cu tehnică pe ei'

Directorului institutiei spune ca a avut loc o cearta in culise, dar regizorul a fost scos in curtea teatrului pentru a se calma. Cand au vazut ce se intampla, colegii actritei au sunat de indata la 112, iar mai multi politisti au ajuns la fata locului. Nu au reusit sa vorbeasca cu victima pentru ca se afla pe scena, si deocamdata nu a depus vreo plangere penala.Regizorul ucrainean s-ar putea alege insa cu o penalizare, dupa acest incident, spun reprezentantii Teatrului Maghiar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.