Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL imens în plină stradă: Un inspector OPC a fost luat la BĂTAIE / VIDEO

scandal

Scandal imens în plină stradă. Un inspector OPC a cerut ajutorul poliţiei din cauza unui şofer de autocar care şi-a ieşit din minţi. Şeful OPC Constanţa a oprit în trafic un autocar în care pasagerii stăteau înghesuiţi şi se sprijineau de geamuri. Erau cu 16 persoane peste limita legală. Şoferul nu a vrut să se legitimeze, iar pasagerii, disperaţi să ajungă la destinaţie, au început să facă scandal. Comisarul OPC a cerut ajutorul poliției.

Citeşte şi: Glicemia ridicată, marele pericol pentru sănătate: Semnele organismului care îți transmit că trebuie să îţi schimbi viaţa

Controlul a fost făcut într-o staţie din Eforie Nord. Autocarul era plin cu pasageri care stăteau înghesuiţi, în picioare, printre scaune. Fără să realizeze pericolul la care se expun, pasagerii şi-au ieşit din minţi când au văzut că nu ajung în timp util la destinaţii. Directorul OPC Constanţa a sunat la 112 şi a chemat în sprijin un echipaj de Poliţie, conform TVR. În urma controlului, nu a fost depusă plângere la Poliţie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.