Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal IMENS la IML între sora și fosta soție a lui Dan Adamescu: Ajutor de la bodyguarzi

adamescu

Moartea afaceristului Dan Adamescu a provocat un scandal imens intre rudele de sange ale acestuia si fosta sotie. Carmen Palade le-a cerut miercuri medicilor legisti sa ii dea trupul pentru inmormantare. Cei doi erau divortati din luna noiembrie a anului trecut, insa hotararea nu era definitiva. Sora miliardarului a incercat sa o opreasca si a acuzat-o de abuz. Intre timp, Administratia Penitenciarelor a anuntat ca Dan Adamescu nu s-a infectat in timp ce era in inchisoare cu stafilococ, asa cum acuza rudele.

Averea lui Adamescu ajunge la un miliard de euro. Carmen Palade a venit miercuri insotita de sapte bodyguarzi la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti ca sa ridice trupul fostului sot, Dan Adamescu.

Dar familia lui a reactionat virulent cand a auzit ca femeia vrea sa ia cadavrul spunand ca cei doi divortasera, nu se mai intelegeau de ani de zile si ea nu mai are niciun drept.

"Acum cred ca fiecare ar putea sa aprecieze daca ea (sotia) avea ce sa caute sau nu in aceasta situatie, sa se duca sa solicite corpul domnului Adamescu, sa ii fie predat dansei.”, a spus avocatul Catalin Breazu.

Citeste si: IMAGINI ȘOCANTE din timpul incendiului din Bamboo: Cum se luptau angajații cu flăcările / VIDEO

Medicii legisti nu au lasat nici una din tabere sa ridice trupul miliardarului pentru ca nu s-au incheiat investigatiile. Conform legii, s-a deschis dosar penal pentru moarte suspecta. Alexander, fiul lui Dan Adamescu: "Nu inteleg ce urmareste". Este un gest neasteptat, spune baiatul miliardarului, dat fiind ca relatia dintre cei doi se racise. La divort, Carmen Palade a cerut 20 de milioane de euro despagubiri pentru traumele suferite in casnicie. Ea a povestit despre vizitele pe care i le-a facut fostului sot cand acesta se afla in arestul politiei. Avocatii au sustinut ca:

"A fost profund afectata de contactul cu mediul infractional, de obligatia de a imparti salile de asteptare, culoarele si camerele de vizita cu persoanele din categoria interlopilor, ce i-au adresat cuvinte, gesturi, priviri si aluzii jignitoare si au facut-o sa se simta injosita."

De cealalta parte, Dan Adamescu a sustinut mereu ca el este victima in acest mariaj. "In anul 2014, cand a fost plasat in arest la domiciliu, reclamanta se intorcea acasa, era tot mai indiferenta, incepusera sa o deranjeze vizitele pe care i le faceau membrii familiei. "

Procesul de divort s-a incheiat cu decizia ca sotia sa primeasca 20 de milioane de euro, cat a cerut, insa femeia a facut apel. Procesul nu se mai judeca, pentru miliardarul a decedat. Pe de alta parte, familia a mai acuzat sistemul penitenicar ca i-a agravat starea de sanatate lui Dan Adamescu, pentru ca in inchisoare s-ar fi infectat cu stafilococul auriu.

Catalin Breazu - avocatul familiei Adamescu: "Nu avea acest stafilococ la momentul la care a fost incarcerat. Ulterior, la un prim moment la a fost scos dintr-un spital i-a aparut acest stafilococ la analiza."

"Va putem preciza doar ca atestarea prin examene bacteriologice a bacteriei invocate nu are legatura cu perioada custodierii in sistemul penitenciar nefiind diagnosticat in acest sens la internarea in spitalul din reteaua publica", raspunde Administratia penitenciarelor, conform Stirileprotv.ro.

Dan Adamescu a ajuns din penicenciar la Spitalul de Urgenta Floreasca si de acolo la unul privat, unde a murit. Familia mai reproseaza si conditiile din celula iar reprezentantii Penitenciarului Rahova se apara spunand ca si o delegatie a ambasadei germaniei s-a asigurat ca drepturile ii sunt respectate.

Catalin Brazu: "Amabasada s-ar prezentat la penitenciar la Rahova, dar unde nu exista, nu se poate face. S-au pus niste bare, care sa se poata sustine, dar era un om care la 130 de kg, care nu se putea tine pe picioare, a suferit caderi”.

Familia lui Adamescu intentioneaza sa ii dea in judecata pe toti cei pe care ii considera vinovati de moartea miliardarului. Averea lui Dan Adamescu se ridica la un miliard de euro, bani si actiuni la diverse firme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.