Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens şi înjurături: Un celebru fost senator şi soţia lui 's-au dat în spectacol' în public

scandal

Scandal imens, înjurături şi urlete cu un fost senator celebru şi soţia lui. Cei doi s-au dat în spectacol în public după ce femeia anunţase că a plecat din căminul conjugal. Relaţia cu năbădăi dintre Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt a trecut la un alt nivel.

Cei doi au fost protagoniştii unui megascandal într-un club acum două seri prin care au reuşit să șocheze lumea mondenă bucureșteană. Potrivit martorilor, fostul sportiv avea un chef nebun de distracție după ce se cinstise cu câteva pahare de șampanie. Apariţie lui Brigitte a declanşat însă scandalul.

Citește și: Ministrul Justiției, criticat DUR: 'De ce nu sesizează Inspecția Judiciară'

”Brigitte a trântit geanta pe masă și, fără nicio introducere a început să țipe la Ilie. Îi striga obsesiv că de ce a trecuit să meragă el la evenimentul ei îmbrăcat în ”sereist” (n.r. aparent făcea referire la costumul de general), că nu degeaba s-a chinuit ea să iasă în evidență cu rochia ei Prada, că i-a luat fața și nu e OK, că rea evenimentul ei, magazinul ei. Și a început circul, și panarama. Din sărăcio, împuțitule, idiotule nu l-a scos, dar nici el nu s-a lăsat mai prejos. În cele din urmă a realizat penibilul situației și a plecat. S-a întors pentru un minut că, probabil uitese să-i salute pe cei de la masă, și atât i-a trebuit… Brigitte a început să-l drăcuie, să-l îmbrâncească până și-a pierdut și el cumpătul și i-a strigat că are silicon în loc de creier. Apoi, a făcut stânga împrejur și a plecat din nou. Ea a alergat după el și l-a prins în parcare și să te ții! Au început să se înjure ca la ușa cortului, s-au lovit, s-au scuipat. Dumnezeule! Așa ceva nu cred că a văzut vreunul dintre cei adunați să urmărească circul”, a relatat un martor ocular, conform libertatea.ro.

Citeşte şi: VIDEO Ofensivă totală a lui Donald Trump: Zeci de rachete de croazieră lansate de către SUA în Siria

După scandalul monstruos produs cu martori, în loc să rupă orice legătură, Năstase și Brigitte au încheiat seara împreună. ”I-a zis să se schimbe de costumul de general care parcă o obseda și să vină după ea. Iar el s-a dus”, ne-a spus un alt martor șocat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.