Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în ACL. PNL București bănuit de blat cu PMP

blat

Suspiciuni mari și acuze de blat în cadrul Alianței Creștin Liberale cu doar câteva zile înaintea primul tur al alegerilor prezidențiale. Conducerea PNL București e luată în vizor după ce tot mai multe informații conduc la concluzia că “se lucrează pe blat cu PMP”.

Tase (n.a. apelativul lui Teodor Atanasiu, coordonatorul PNL București”) face jocuri dubioase. I-a tras Udrea coșul cu ouă de sub fund și acum încearcă să îl împartă cumva.”, susține unul din vicepreședinții PNL pentru stiripesurse.ro referindu-se la majoritatea pe care PMP a făcut-o cu PSD în Consiliul Local al Municipiului București (CGMB) deși înțelegerea era taman invers.

Suspiciunile au devenit din ce în ce mai mari după ce facțiuni mari din organizațiile PNL de sector au pactizat cu oamenii PMP – practic echipele PNL de campanie din casă în casă împărțeau materialele electorale ale Elenei Udrea și nu cele ale lui Klaus Iohannis.

Atât de proști au fost încât i-au recunoscut oamenii și ne-au sesizat. Erau pungi cu Iohannis și în interior poze cu Udrea. Există fotografii cu liberali cu carnet branduiți cu PMP și Udrea”, a spus un responsabil de campanie de sector pentru stiripesurse.ro

Potrivit acelorași surse fenomenul este semnalat în toată Capitala, dar mai ales în sectoarele 1, 2, 5 și 6 unde foști pmp-iști au fost plantați în conducerile filialelor (într-un caz chiar în fruntea organizației).

Se joacă cu dosare clar! Omul e prins cu Dosarul referendumului, cu Dosarul cu Turceniul și Rovinari și mai are o seamă de belele. S-a zbătut să preia Bucureștiul să îl facă pe Oprescu să negocieze și a eșuat cu PMP-ul pe cap. Din câte știu eu le-a promis cote de voturi în unele zone și non-combat în rest contra protecție”, a concluzionat vicepreședintele PNL citat.

Aceleași surse susțin că președintele Klaus Iohannis și șeful de campanie Vasile Blaga sunt la curent cu ceea ce se întâmplă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.