Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în cazul ministrului propus al Comunicațiilor

scandal

După scandalul public care a dus la retragerea propunerii pentru Ministerul Sănătății (Andrei Baciu a fost înlocuit cu Patriciu Achimaș-Cadariu), un alt scandal a luat amploare. E vorba de propunerea pentru Ministerul Comunicațiilor - Marius Bostan (AICI CINE ESTE). Este acuzat că ar sprijini un site rasist și i se cere premierului desemnat Dacian Cioloș să retragă propunerea care ar fi rușinoasă pentru un guvern al României.

Unul din cei mai aprigi contestatari ai desemnării lui Marius Bostan este scriitorul Vasile Ernu:

”MA pregăteam de un proces cu Noua Românie MARE - ÎLD (pentru porcovănii imense, ameninţări, folosirea imaginii copilului etc.) Aflu că Ministrul desemnat al Comunicațiilor este deținătorul site-ului rasist ÎLD
Dacă "guvernul apolitic şi tehnocrat" aduce în faţă astfel de lume e timpul să ne facem bagajele. Pe bune. (imagine via La colţul străzii)
N.B.1. Cînd am sesizat Revista 22 & GDS de poveste i-au scos de pe blogroll. Nu sînt buni pentru blogroll dar sînt buni pentru guvern

N.B.2: Am primit confirmarea din mai muilte surse: "Marius Bostan este vicepreședinte la Fundația care finanțează/a finanțat situl În Linie Dreaptă." Asteptăm rezultatul comisiei parlamentare...” spune scriitorul pe contul personal de Facebook.

content-image

Un alt contestatar este Andrei Panțu care într-un comentariu pe platforma Vox Publica susține că ”Extrema Dreaptă are ministru”:

”Este vorba despre Marius Bostan, vicepreședinte al Fundației Ioan Bărbuș, care deține portalulul de extrema dreaptă Ȋn Linie Dreaptă.”

Inliniedreaptă, site-ul lui Marius Bostan, s-a remarcat nu doar prin atitudini agresive de extrema dreaptă/rasiste, ci și prin unele intoxicări ȋntr-atȃt de mizerabile, ȋncȃt i-au determinat pȃnă și pe prietenii lor de la hotnews să ia atitudine. Citiți aici despre declarația xenofobă atribuită lui Neagu Djuvara, devenită virală pe rețelele sociale.

NOTA: Până la această oră ministrul desemnat al Comunicațiilor nu a putut fi contactat pentru o opinie cu privire la acuzațiile care i se aduc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.