Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Franța: Președintele Hollande este acuzat de complot de un celebru personaj

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
Inquam Klaus Iohannis Francois Hollande Măgurele

Candidatul la preşedinţie Francois Fillon l-a acuzat joi pe preşedintele Franţei, Francois Hollande, de implicare într-un presupus complot guvernamental pentru scurgerea de informaţii către presă, cu scopul de a-i anula şansele de a fi ales, transmite Reuters.

Conservatorul Fillon, care era la un moment dat favorit în sondajele de opinie privind alegerile prezidenţiale din aprilie şi mai, a scăzut mult în preferinţele electoratului în urma unui scandal financiar.

Citește și: ALERTĂ - Încă o persoană decedată în urma atentatului de la Londra

"Aveţi astăzi ziare care primesc documente la 48 de ore după ce au fost confiscate la percheziţii, de exemplu din biroul meu de la Adunarea Naţională. Cine le dă aceste documente? Serviciile statului", a spus el într-un interviu acordat televiziunii France 2.

Întrebat dacă transmiterea acestor informaţii a fost aprobată de politicieni sau de sistemul judiciar, Fillon a răspuns: "Voi merge mult mai departe. Îl consider vinovat pe preşedintele republicii", anunță Agerpres.

Administraţia prezidenţială a replicat că Hollande "condamnă cu cea mai mare fermitate afirmaţiile false ale lui Fillon". "Executivul nu a intervenit niciodată în nicio procedură judiciară şi a respectat întotdeauna strict independenţa justiţiei", se arată în comunicatul preşedinţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.