Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în lumea mondenă: O vedetă TV cu probleme penale, recunoscută pentru pictorialele NUD, DIVORȚEAZĂ de soţul afacerist

divort

Şoc în lumea mondenă din ţara noastră. O vedetă TV cu probleme penale a decis să divorţeze de soţul afacerist la doi ani de când şi-au spus 'Da'. Implicată în dosarul prostituatelor de lux, Mădălina Pamfile credea că îşi va schimba viaţa dacă se va căsători.

Citește și: SURPRIZĂ! Cu ce sumă l-a ajutat Alina Binder pe viitorul său soț, nepotul Regelui Mihai

Mariajul dintre fosta vedetă TV şi afaceristul din Timişoara, Bruno Alin Vlad e deja istorie. Cei doi s-au despărţiti oficial şi definitiv! Cuplul s-a destrămat, iar inelul de logodnă a dispărut de pe degetul Mădălinei. Căsătoria civilă a avut loc pe 14 august 2015, dar totul s-a destrămat.

Citește și: Dan Diaconescu lovit în plin! Cum a pierdut o sumă importantă de care avea nevoie ca de apă

Relația dintre Mădălina Pamfile și Alin părea să fi luat sfârșit în vara anului 2016, când cei doi au decis să meargă pe căi separate. ”Da, voi divorța. Eu și Alin ne-am separat de o săptămână și urmează să divorțăm. Nu e adevărat că m-ar fi părăsit, e ceva de comun acord din cauza unor probleme de cuplu am ajuns aici”, a explicat Mădălina, pentru spynews.ro. Cu toate acestea, cei doi tineri și-au mai dat o șansă, iar povestea, însă, nu a mai mers. Aceasta este afectată de despărţire şi consideră că este o separare definitivă. Mădălina Pamfile a luat decizia să rămână în Bucureşti, Alin mutându-se înapoi la Timişoara.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.