Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Parlament între PSD și PNL: FMI pune sula-n coaste parlamentarilor/UPDATE

În cadrul Comisiei Juridice din Camera Deputaților, PSD și PNL se ceartă de mai bine de o oră pe Legea insolvenței persoanelor fizice, care ar putea reglementa, printre altele, problema francului elvețian.

În urma acestui scandal, deputații juriști au decis să prelungească dezbaterile pe proiectul de lege atât cât este nevoie și este posibil ca ședința extraordinară a Parlamentului, dedicată acestei legi, să fie anulată. Această ședință ar trebui să aibă loc miercuri, dar dacă Comisia Juridică nu va scoate legea până atunci, ședința ar putea fi amânată.

În Comisie s-a adus în discuție și scrisoarea venită din partea FMI, care lasă de înțeles că n-ar fi tocmai bine venită o lege pe subiectul insolvenței persoanelor fizice. Surse din Comisie susține că parlamentarii țin cont de această ”recomandare” și prelungesc discuțiile până vor găsi o soluție de compromis.

UPDATE: După ce s-au certat aproape 2 ore, parlamentarii au obosit și au decis să amâne ședința pentru ziua de marți. În această ședință nu s-a votat nici măcar o literă din Legea insolvenței persoanelor fizice.

Cei de la PSD au explicat că abia mâine s-ar putea discuta despre titlu, principii, definiții și alte elemente de care are nevoie o lege. În replică, cei de la PNL susțin că PSD tergiversează discuțiile pentru că doresc amânarea acestei legi.

Ședința va începe, marți, de la ora 10.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.