Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PNL: Alina Gorghiu îl pune la punct pe Cătălin Predoiu

PNL și-a desemnat candidații pentru primăriile de sector din București, cu o singură excepție, sectorul 6. Cătălin Predoiu, președintele PNL București, a uimit când a afirmat că PNL va face alianță cu orice partid, inclusiv cu cel al lui Traian Băsescu. Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, provenită din vechiul PNL, îl pune la punct pe noul său coleg, provenit din fostul PDL.

Citește și: Imaginile anului în presa din România! Cum a putut să apară Dana Grecu la Antena 3: Interzis minorilor

”Aş vrea chiar să spulber varianta unei alianţe la primăria Capitalei cu Traian Băsescu (...) dânsul (Cătălin Predoiu n.r.) a lansat un apel către electoratul acestor partide. A fost o opinie personală. Decizia partidului este foarte limpede din acest punct de vedere. Cătălin Predoiu a prezentat o realitate cât se poate de evidentă pentru toată lumea. Electoratul de dreapta este împărţit în foarte multe opţiuni. Faptul că o opţiune proeminentă este PNL, însă nu neg că avem nevoie de fiecare vot care poate fi direcţionat la un moment sau altul către alţi candidaţi. Fiecare partid are dreptul să îşi susţină candidatul, dar se poate gândi că votul ăla se duce în defavoarea dreptei. Dacă vă referiţi la declaraţia lui Cătălin Predoiu cu posibile alianţe cu M10, cu Traian Băsescu, am văzut că suscită interesul opiniei publice şi vreau să fiu foarte directă şi să vă spun că PNL are o decizie în forurile de conducere, nu face niciun fel de alianţă pre-electorală, nici post-electorală nici cu Traian Băsescu, nici cu M10”, a declarat Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

Citește și: Fenomen îngrijorător în România: Bătrânii de peste 65 de ani sunt, pentru prima dată, mai mulți decât tinerii până în 14 ani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.