Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PNL: Liderul care l-a numit 'ȘOBOLAN' și 'NESIMȚIT' pe Mihai Voicu a fost EXCLUS

PNL

E scandal uriaș în PNL după ce Lucian Duță, fostul președinte al CNAS, membru marcat al liberalilor, l-a făcut cu ou și cu oțet pe un alt lider, Mihai Voicu. "Șobolan" și "nesimțit" au fost cuvintele folosite de Duță la adresa deputatului Mihai Voicu într-un comentariu pe Facebook.

Numai că după apariția în presă a comentariilor, Duță a fost exclus din PNL, a anunțat Cristina Pocora. Ea a oferit informația excluderii când a fost rugată să comenteze declarațiile lui Duță, la Antena 3. ”Nu comentez ce a spus un om exclus din partid!”, a zis Pocora.

Citește și: Pornografie infantilă la un șef de la România TV: S-a filmat când făcea sex cu copile de 13 ani

Excluderea a venit la propunerea PNL Sector 1, organizația în care Lucian Duță era membru, care a cerut acest lucru de la Biroul Politic Național.

Potrivit Gazeta Românească, Voicu a dat un interviu pentru o publicație din Canada pe care apoi l-a publicat pe pagina sa de Facebook. Duță a intrat și a comentat la această postare, astfel: "Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora! Maaaaa! Nu ți-e rușine? Adică: te dai mare șef în București dar te ascunzi pe o lista de kkt în diaspora! Tu reprezinți ceea ce este noi în politică românească!"

Citește și: VIDEO Rușii fac mișto de europeni, după ce au doborât avionul din Ucraina: Au creat mobila în formă de sistem de rachetă BUK

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.