Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în sala de judecată: Nicuşor Constantinescu s-a dat în spectacol, din nou

Nicuşor Constantinescu

Baronul de Constanţa, Nicuşor Constantinescu s-a dat iar în spectacol în sala de judecată. După ce i-a păcălit pe oamenii legii, spunându-le că e bolnav, acum baronul s-a făcut din nou de râs. E a doua zi consecutivă când Nicuşor Constantinescu face scandal în sala de judecată.

Pentru problemele pe care le-a creat, şeful Consiliului Judeţean Constanţa a fost amendat de către judecător. Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost din nou chemat în faţa judecătorilor. Constantinescu a fost citat la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care este acuzat că nu s-a supus controalelor Curţii de Conturi, așa că a fost adus din arest în fața judecătorilor pe targă. Între timp, Constantinescu a primit şi o amendă de 1.000 de lei pentru că a vorbit neîntrebat în faţa judecătorilor, informează B1 TV.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre conturile de Facebook: Cum poţi afla totul

Vineri s-a cerut din nou arestarea preventivă a lui Constantinescu. El a afirmat în fața instanței că nu a încercat niciodată să se sustragă cercetării, dar trebuie să se interneze deoarece va muri dacă nu-și va scoate pietrele de la rinichi. Totodată, el a mai acuzat că nu-i pasă nimănui de starea lui de sănătate. Tot vineri, Nicușor Constantinescu a explicat în detaliu când s-a internat la sanatoriu și când s-a externat, astfel încât să motiveze de ce a fost absent la ultimele termene. El a venit la Tribunal însoțit de trei membri ai ambulanței și a fost pus în boxa în care stau de obicei acuzații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.