Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în show-biz: Iubitul unei cântărețe, un cunoscut boxer, reținut pentru trafic de droguri

Facebook

Iubitul unei cântărețe de muzică populară a ajuns după gratii, alături de alti opt prieteni de-ai sai din Mehedinti si Hunedoara. Cu totii au fost implicati, potrivit politiei intr-o retea de trafic de droguri. Iulian Ghise, un boxer din Targu Jiu, a fost ridicat de mascati in aceasta dimineata, dupa descinderi care au avut loc in trei judete.

Citește și: Declarații halucinante ale judecătoarei care era amanta lui Cristi Borcea: Banii nu erau mită, erau pentru că ne…

Anchetatorii spun ca membrii gruparii isi procurau drogurile si le vindeau apoi doar pe internet. In acest fel, au crezut ca se vor sustrage oricarui control.

In total, noua persoane au fost duse la sediul Gorj, in aceasta dimineata, iar audierilor nu s-au terminat nici la aceasta ora. Pentru unii dintre ei, procurorii vor cere arestarea preventiva.

Boxerul Iulian Ghise era se pare liderul intregii grupari. Barbatul, iubitul unei cantarete de muzica populara din zona, Raluca Elena Capitanescu, era unul dintre boxerii de top ai Clubului sportiv din Targu Jiu.

Citește și: Sute de demisii în PNL după declarația ”distonocalm” a lui Tudor Barbu: O deputată pleacă și ea

Sportivul s-a trezit dimineata cu mascatii la usa.In acelasi timp alte perchezitii aveau loc in Drobeta Turnu Severin si Lupeni. De aici au fost ridicati sase membri ai retelei, care se ocupau se pare cu racolarea clientilor din Valea Jiului.

Anchetatorii au descoperit ca traficantii isi procurau drogurile, in special canabis si etnobotanice, de la alte grupari din strainatate. Marfa era livrata prin curierat si tot prin curieri era trimisa apoi cumparatorilor din tara.

Ofiterii antidrog i-au cautat de aceasta data pe traficanti, nu prin cluburi si baruri, ci pe retelele de socializare. In timpul perchezitiilor, anchetatorii au gasit 400 de grame de canabis, doua arme detinute ilegal, dar si 8000 de lei, informează PRO TV.

Citește și: Liviu Dragnea dezvăluie dedesubturile demiterii șefilor DGIPI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.