Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Ştefan cel Mare: Şefii câinilor nu au avut unde să stea din cauza lui Nicolae Badea

scandal

Dinamo a revenit în această seară pe stadionul Ștefan cel Mare pentru a disputa partida din etapa a 4-a din Liga 1 cu Gaz Metan Mediaș.

Șefii "câinilor", în frunte cu Ionuț Negoiță, au avut parte de o surpriză neplăcută. Aceștia n-au fost lăsați să ia loc la loja pe care o frecventau de fiecare dată când veneau la meciurile propriei echipe, aceasta fiind încuiată, anunță TV Digi Sport. Nici parcarea de la intrarea din Floreasca nu a fost accesibilă dinamoviștilor.

"Nicolae Badea nu e de acord ca oamenii de la FC Dinamo să folosească proprietatea sa fără a plăti vreun ban. A fost chemată chiar și poliția. Nici parcarea din jurul lojei oficiale nu e deschisă. Oficialii echipei vor urmări meciul de la tribuna 1", anunță sursa citată.

"E prima dată când zâmbesc la un astfel de gest. Probabil că discuțiile aprinse din ultima vreme au dus la acest lucru. Eu nu cred că FC Dinamo 1948 a lui Ionuț Negoiță are datorii. Eu știu că atunci când Dinamo 1948 folosește stadionul își plătește toate dările", a declarat Florin Bratu, selecționer România U18.

Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, s-a amuzat de situația în care se află Dinamo: "Țin minte când râdeau de noi. Acum au ajuns și ei în situația noastră. Dar ei au un avantaj, pot juca acolo. Noi nici măcar să mai jucăm nu mai avem cum în Ghencea".

UPDATE

La insistențele presei Nicolae Badea a cedat și a deschis una dintre cele două loje. Marius Bacria, reprezentantul lui Nicolae Badea, a fost cel care a deschis ușa de la lojă. "Chemați paza să vină aici, că nu e intrarea liberă! Am chemat poliția, s-a făcut proces verbal pentru că s-a intrat fără acordul nostru", a fost reacția lui Bacria.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.