Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în teritoriu între PSD şi PNL: 'Un vis urât'

pn psd pnl

Copreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat miercuri că plecarea senatorului Lucian Iliescu din PNL este 'un vis urât de noapte', afirmând că Iliescu a declarat că a plecat de la UNPR la PSD, în condiţiile în care are o adeziune semnată pentru a reintra în PNL Giurgiu din data de 13 aprilie 2016. 'Am văzut în presa naţională plecarea domnului senator Lucian Iliescu la PSD. E pentru mine un vis urât de noapte, un coşmar, nu pot să cred că un om cu prestanţa pe care a clamat-o, cu autoritatea pe care a clamat-o sau a avut-o sau nu, eu pe domnia sa l-am văzut de două-trei ori înainte de a veni la noi, dar la vârsta şi poziţia domniei sale de demnitar, de senator, să spui că pleci de la UNPR la PSD.... Personal nu mă deranjează această plecare, dar nu am acceptat şi nu accept minciuna, drept pentru care am aici, în faţa mea, adeziunea domnului senator Iliescu la PNL Giurgiu, poate ca o ironie a sorţii semnată în data de 13 aprilie 2016', a declarat Gheorghe Ştefan.

Gheorghe Ştefan a precizat că Lucian Iliescu nu ar fi putut să candideze la alegerile parlamentare din toamnă din partea PNL. 'Îl înţeleg dacă a vrut să plece pentru că de la noi, din partea PNL, nu ar fi putut să candideze la toamnă, domnia sa are o problemă, un dosar penal, care e în opoziţie cu criteriile noastre de integritate şi nu ar fi putut să candideze, dar mă aşteptam din partea unui om cu atâta experienţă de viaţă politică măcar să fi dat un telefon să ne informeze ceea ce are de gând să facă', a mai spus Gheorghe Ştefan. El a adăugat că plecarea lui Lucian Iliescu din partid 'a făcut un bine şi a ajutat să ne curăţăm de cei ce nu meritau să fie în PNL' şi a completat că în campania electorală pentru alegerile locale din iunie senatorul Lucian Iliescu a avut 'o implicare mult mai mică, mult mai obscură" decât se aştepta.

Senatorul Lucian Iliescu a declarat marţi, pentru Agerpres, că a trecut la PSD în urma unei "discuţii pozitive" cu liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, precizând, totodată, că va candida la alegerile parlamentare din acest an pentru un nou mandat de senator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.