Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în USR: Clotilde Armand, la un pas să fie mazilită

www.romanialibera.ro
Clotilde Armand

Clotilde Armand ar putea să calce în curând pe urmele soțului său, care a fost exclus din USR. În ultima ședință a partidului condus de Nicușor Dan, lui Clotilde Armand i s-a cerut demisia din funcția de consilier în Consiliul Sectorului 1, potrivit unor surse din partid.

Manuela Mureșan, colegă a lui Clotilde Armand în Consiliul Sectorului 1, a fost cea care s-a exprimat în ședință împotriva vicepreședintei USR. Lui Clotilde Armand i se reproșează mai multe acțiuni și atitudini și i se cere demisia. Aceasta ar fi lipsit de multe ori de la ședințele de consiliu, de la întâlnirile consilierilor USR în care se discută pozițiile comune în ședințele de consiliu, s-ar fi prezentat total nepregătită la ședințe, ar fi fost neatentă la subiecte discutate, ceea ce i-ar fi atras mai multe ironii din partea adversarilor politici din Consiliul Sectorului 1.

Vezi și: Guvernul aruncă noua taxă de mediu în ograda autorităților locale/ VIDEO

Manuela Mureșan i-a mai reproșat colegei sale, potrivit surselor din USR, că vorbește mult și prost în limba română, deși nu este lider de grup. Mai mult, aceasta întârzie la ședințe și pleacă mai devreme pentru a merge la emisiuni TV. Această situație ar fi dus inclusiv la schimbarea deznodământului unor hotărâri de consiliu local, în dauna pozițiilor susținute de partid.

După toate aceste acuzații, Manuela Mureșan și-a rugat colega de partid să se retragă din Consiliul Local pentru a avea timp să facă orice altceva consideră mai important: să scrie cărți, să participe la emisiuni TV, să facă live-uri pe Facebook sau să se plimbe prin țară. Cea mai dură acuzație lansată de Manuela Mureșan a fost aceea că vicepreședintele USR Clotilde Armand nu ar fi demnă să ocupe funcție de consilier, pentru că ar fi făcut dovada că oamenii nu se pot baza pe ea și pentru că ar urmări doar propria glorie și faimă.

Până la ora publicării acestui articol, Clotilde Armand nu a răspuns la telefon pentru a comenta situația creată în partid.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.