Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal internațional în jurul Simonei Halep! Ce a făcut azi a bulversat pe toată lumea

halep bucuresti

Simona Halep este în centrul atenției în acest sfârșit de an competițional. După ce a spulberat-o pe Serena Williams în al doilea meci din faza grupelor din cadrul Turneului Campioanelor din Singapore, Simona e în centrul unor dispute după meciul de azi cu Ana Ivanovici.

Simona a pierdut întâlnirea în 3 seturi, dar s-a calificat în semifinalele Turneului de pe primul loc în grupă, acolo unde o va întâlni pe Agnieszka Radwanska pentru accederea în ultimul act.

Controversele au început încă din primul set al meciului cu Ivanovici, fost număr 1 mondial în ierarhia WTA. Halep a condus cu 5 la 2, a avut și minge de set, dar l-a pierdut la tie-break. Toți au acuzat-o că se lasă bătută pentru a o elimina din competiție pe Serena Williams, cu care s-ar putea întâlni în finală.

Ceea ce a urmat e de neexplicat. Halep a luat următorul set, cu 6-3, iar Ivanovici a fost eliminată din competiție, Williams luându-i locul. Nimeni nu a înțeles ce a jucat Halep. Dacă pierdea meciul în două seturi, nu în 3 cum s-a întâmplat, Williams, cea mai puternică adversară a sa, era eliminată. Așa, Simona a readus-o în competiție pe americancă, iar drumul ei spre marele trofeu este și mai greu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.