Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între ALDE şi PNL: Reproşuri şi acuze extrem de dure / VIDEO

tariceanu constantin

Scandal monstru între foştii colegi de partid, dar şi de alianţă. Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu din ALDE au sărit la gâtul liberalilor.

Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin dă de pământ pur şi simplu cu Eugen Nicolaescu din PNL. Subiectul? Moţiunea pe agricultură. Constantin a avut o postare furibundă pe facebook. " Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Eugen Nicolaescu ameninta in data de 8 iunie că, dacă nu se vor plăti subvențiile în 10 zile, partidul său depune o noua moțiune împotriva ministrului agriculturii!!! Au trecut cele 10 zile si evident ca nu s-au plătit! Pentru zootehnie nici nu au început!!!

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre doi miniştri ai lui Dacian Cioloş: Ce datorii au

Credeți ca vor depune moțiunea ?!? Eu sunt convins ca NU! Motivul este simplu. PNL-ul nu a fost niciodată, dar niciodată interesat de soarta agricultorilor! Am multe exemple, dar va prezint doar unul. Legea irigațiilor. În octombrie 2015 au votat alături de majoritatea psd-alde-unpr proiectul care pune la dispoziție 1 miliard de euro pentru reabilitarea sistemului, cu o condiție! (Impusa in plenul parlamentului) Ca Guvernul sa aprobe prin HG strategia prin care se derulează investițiile și normele metodologice într-o luna! Au trecut 7 luni și nimic!!! Mai mult decât atât, pe 9 Mai, cu ocazia dezbaterii moțiunii simple, ministrul agriculturii promitea ca in sfarsit strategia o sa fie aprobata de guvern într-o săptămână! Au trecut 5! Fermierii trebuie sa stie ca nu numai ministrul agriculturii este de vina, ci și PNL-ul care susține activitatea dezastruoasa a guvernului pe agricultura (lipsa subvenții, irigații zero, fonduri europene întârziate, etc)! Oameni serioși...", a tunat Daniel Constantin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.