Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între Alina Gorghiu și Clotilde Armand, la B1 TV: 'Vi se pare că am uitat ce aţi făcut?'

scandal

Scandal în direct între liderii PNL şi USR. Nici nu au bătut palma în mod oficial pentru alegerile parlamentare că au început deja disensiunile între cele două formaţiuni. În direct pe B1TV, şefa liberalilor, Alina Gorghiu vorbea despre platforma lansată de Dacian Cioloş pe facebook şi spunea că PNL şi USR trebuie să i se alăture premierului.

Alte detalii aici: Dacia Cioloș și-a lansat PLATFORMA / DOCUMENT

În timp ce Alina Gorghiu vorbea de un proiect comun PNL - USR pentru alegerile parlamentare, Clotilde Armand a întrerupt-o pe lidera PNL şi a început scandalul.

CLOTILDE ARMAND: Doamna Gorghiu, dacă îmi permiteți, PNL era aliat cu PSD până acum 2 luni și jumătate, eu v-aș ruga foarte mult să nu vorbiți în numele USR, ați făcut acest lucru pe Facebook, ați făcut și mai înainte, eu vă rog foarte mult, vorbiți de PNL nu de USR.

ALINA GORGHIU: Nu trebuie să se panicheze nimeni, nu vorbesc în numele USR, mă bucur că ați strâns semnăturile pentru competiția electorală.

CLOTILDE ARMAND: Aceste semnături, PNL putea foarte bine în toți acești ani să evită să ne ceară, să ne pună acest obstacol uriaș la democrație. Noi a rămas un partid antisistem și suntem realiști în sensul că nu vom avea acum 50% din Parlament. Acum 2 luni și jumătate, eram eu primar și câștigam 4 ani de guvernare a Bucureștiului dacă PNL era un pic mai responsabil. Suntem niște oameni realiști, îl susținem pe domnul Cioloș și dorim să evităm 4 ani de dezastru a României" a precizat reprezentanta USR.

ALINA GORGHIU: Exact asta voiam să spun, să știm că interesul de a evolua bine politic România îl avem și noi și vedem că și doamna Armand. Sunt absolut convinsă că numitorul care se numește susținerea domnului Cioloș poate funcționa și chiar dacă nu avem multe în comun, obiectivul ca o clasă politică responsabilă să implementeze un program de guvernare sustenabil este comun" a replicat Gorghiu.

CLOTILDE ARMAN: Spuneți că îmi pare rău că nu ați câștigat alegerile și nu ați permis, nu ați fost cu renumărarea voturilor.

ALINA GORGHIU: Între dumneavoastră și domnul Tudorache, v-aș prefera de un milion de ori. Oamenii politici trebuie să treacă peste momentele din trecut ca să poată contrui împreună un viitor. Dacă vă încălzește cu ceva, sau dacă vă ajută cu ceva, să știți că nu am interzis niciunui coleg de al meu să susțină cu o semnătură participarea într-o competiție democrată a USR" a declarat Gorghiu.

CLOTILDE ARMAND: Eu cred că ar fi fost ilegal să interziceți așa ceva. Orice cetățean trebuie să fie un om democrat și să permită mai multor partide să aibă candidați. Eu personal am spus că am semnat și pentru PSD și pentru PNL și pentru toate partidele.

ALINA GORGHIU: Eu nu am nicio polemică cu doamna Armand. E un război pe care îl poartă personal și îi urez mult succes.

Citeşte şi: Reacția OFICIALĂ a PNL la platforma propusă de Dacian Cioloș

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.