Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între Nicuşor Dan şi Cătălin Predoiu: Contre dure şi reproşuri între cei doi

Catalin predoiu Nicusor Dan

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, spune că liberalul Cătălin Predoiu e "un candidat disperat să ajungă pe locul 2" şi lansează, prin interpuşi, atacuri mincinoase la adresa sa, în replică liberalul transmiţându-i să-şi "ţină nervii" şi să atace PSD şi Firea.

Citește și: Cătălin Tolontan detonează bomba în dosarul Hexi Pharma: 'Pare o conspirație peste capul SRI'

"Am citit un atac mincinos şi nedemn al lui Marian Preda şi Sebastian Bodu (cei doi l-au acuzat de interese în favorarea unor firme, într-un dosar deschis de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul împotriva Universităţii Bucureşti, în care cerea demolarea unor sedii din Complexul Panduri al Facultăţii de Sociologie-n.r). Nu vreau să fac presupoziţie şi să cred că, de fapt, în spatele acestui atac mincinos s-ar afla Cătălin Predoiu, un candidat disperat să ajungă pe locul doi. Vreau să spun cât se poate de clar: nu am luat niciodată bani pentru că ASB să înceapă o acţiune în instanţă. Nu am luat niciodată bani pentru că ASB să oprească o acţiune în instanţa. Mai mult decât atât, nu am renunţat niciodată la un proces pe care l-am început. Luni voi depune o acţiune în instanţa împotriva lui Preda şi Bodu pentru calomnie", a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri incendiare despre fosta soție a lui Dan Condrea: Dată în judecată de propria mamă

În replică, Cătălin Predoiu a postat, pe aceeaşi reţea de socializare, un mesaj video în care îl acuză, voalat, pe Nicuşor Dan de blat cu PSD. "Acum câteva minute am citit atacul lui Nicuşor Dan la adresa mea. Un atac inexplicabil şi nedrept. Nicuşor dragă, ţine-ţi nervii şi nu mă mai ataca, că nu ai de ce. Dacă vrei să ataci pe cineva, atac-o pe Firea şi PSD. De ce nu o faci?", a spus Predoiu. PNL ar urma să prezinte luni un nou sondaj de opinie referitor la ierarhia candidaţilor din Capitală. Cătălin Predoiu le ceruse contracandidaţilor săi, Nicuşor Dan (USB) şi Daniel Barbu (ALDE) ca, în baza cercetărilor sociologice, să fie susţinut un singur candidat la dreptei împotriva PSD, conform mediafax.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.