Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între Olguța Vasilescu și conducerea ADR Oltenia

olguta

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, acuza conducerea Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest 'Oltenia' ca i-a folosit numele într-o scrisoare adresa Comisiei Europene prin care aduce la cunostinta ca la nivelul Consiliului pentru Dezvoltare Regionala din care face parte si primarul Craiovei s-a votat pentru solicitarea includerii în Masterplanul de Transport a autostrazii Craiova-Lugoj.

Într-o postare pe facebook, primarul Craiovei sustine ca o astfel de sedinta nu a avut loc niciodata.

'E a doua oara când mi se foloseste numele ca as fi semnat nu stiu ce scrisoare catre Comisia Europeana pentru o autostrada Craiova - Lugoj. Fac precizarile de rigoare: 1. Nu s-a întrunit pentru subiectul vreunei autostrazi si nu s-a votat niciodata în Consiliul pentru Dezvoltare Regionala al ADR autostrada Craiova - Lugoj.

Mergând pe prietenia care o leaga de Marijan Marinescu (n.red.: europarlamentarul Marian Jean Marinescu, corepresedinte al PNL Dolj), dna Bogheanu si-a permis sa ne trimita o scrisoare primarilor si presedintilor de CJ-uri, pe care eu nu am semnat-o, pentru ca un asemenea subiect impunea o sedinta, dar aceasta nu a avut niciodata loc, iar cine spune altceva presei dezinformeaza cu nerusinare', scrie Olguta Vasilescu.

Primarul Craiovei mai precizeaza ca sustine proiectul de autostrada Craiova -Pitesti, asa cum a facut-o si în ultimii ani si pe care si-o doresc si investitorii din Craiova, inclusiv Ford. 'A parazita acest subiect deosebit de important pentru Craiova cu alte proiecte de autostrada care nu au fost negociate cu Comisia Europeana, mi se pare ca, de fapt, duce la pierderea sansei de a mai avea vreo autostrada. Legatura cu vestul se poate face pe ruta Craiova - Pitesti -Sibiu - Arad, dar pentru Craiova si investitori cea mai importanta ramâne autostrada Craiova - Pitesti, care va asigura traseul pâna la Constanta, unde marfurile se încarca în port si pot lua orice destinatie', mai spune Olguta Vasilescu.

Primarul Craiovei afirma ca realizarea autostrazii Craiova -Lugoj va fi binevenita, dar nu prin renuntarea la Craiova -Pitesti, iar un partid precum PDL 'care a avut de trei ori ministru la Transporturi din zona Doljului nu poate acuza pe altcineva ca se opune dezvoltarii zonei'.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.