Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între Pleşan şi Mache: Ce şi-au reproşat cei doi

scandal

La începutul lunii martie, Gigi Becali a răbufnit după ce presa a aflat de beția cruntă din cantonamentul echipei din deplasarea de Europa League cu FC Zurich, atunci când staff-ul tehnic a băut cu o seară înainte de meci, dar chiar și în ziua partidei, conform gsp.ro.

Imediat după declarațiile lui Becali, tot în presă au apărut speculații cum că Marius Ianuli, poreclit Mache, managerul echipei, i-ar fi "turnat" pe Mihai Stoica și pe Reghecampf. Aflat în studioul Dolce Sport în calitate de expert, Mihăiță Pleșan a comentat subiectul: "Noi nu vorbeam lucruri importante de față cu Mache, ne feream. De obicei, ca jucător, te ferești de staff. Mai există totuși jucători care scapă vorbe și în presă. Noi bănuiam că Mache raportează mai sus. Așa că tot timpul schimbam vorba când intra el în vestiar!".

De la aceste declarații au trecut două luni, iar Mache n-au uitat ce-a spus Pleșan, iar sâmbătă seară, cu mai bine de 45 de minute înainte de meciul cu CSU Craiova, cei doi s-au intersectat la Arena Națională. Ianuli ieșise pe gazon să vadă cum merg lucrurile, iar Pleșan aștepta să intre în direct la Dolce.

Mache l-a văzut și-a început să arunce cuvinte grele: "Băi, vezi în p**a mea ce vorbești data viitoare pe la televizor că te și bat. Du-te-n p***a mea de fraier, când te-am turnat eu pe tine? Ai grijă ce comentezi și vezi cu cine vorbești tu, da?!" au fost cuvintele lui Ianuli.

Pentru a nu da apă la moară și ca scandalul să ia o altă turnură, Pleșan a preferat să plece de acolo, dar i-a dat replica lui Ianuli: "Cu cine vorbești tu, mă? Ai tupeu să mă întrebi cine m-a turnat? Tu m-ai turnat, mă! Tu! Ai uitat când l-am bătut pe Ghionea în vestiar și te-ai dus imediat și-ai sifonat?! Ești un "sifon" și vorbesc ce vreau eu, da?! Tu l-ai ținut pe Ghionea să nu cadă, că era plin de sânge. Nu mai comenta cu mine".

Cei din staff-ul Stelei erau aproape de fază și l-au tras pe Ianuli aplanând conflictul. "Toată lumea știe de unde află Gigi tot ce se întâmplă în vestiar și la echipă. El e "sifonul" patronului! De-aia e pus aici, pe post pe turnător! Fotbalist n-a fost, manager nici atât, nu e în stare de nimic", spunea o sursă din cadrul echipei, în mai 2010

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.