Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între politicieni! Un viceprimar de la UDMR i-a spart faţa unui consilier, pe motiv că îl critică des

scandal

Scandal între politicieni, la un festival în Bihor. Băut peste măsură, viceprimarul unei comune a luat la pumni un consilier local din opoziţie, pe motiv că îl critică des. Victima a ajuns la spital tumefiată şi un ochi învineţit.

Viceprimarul comunei Cherechiu, UDMR-istul Szabó Zoltán, băut peste măsură, politicianul a luat la pumni un consilier local din opoziţie. Culmea, victima n-a fost vreun minoritar român din comuna cu populaţie preponderent maghiară, ci un "frate" de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania, Barta Béla, pe care edilul l-a izbit cu atâta tărie încât i-a spart gura şi i-a învineţit un ochi.

MAE, precizări de ULTIMĂ ORĂ după ce un autocar plin cu români s-a răsturnat în Germania


Motivul gâlcevei e de tot râsul: tânărul consilier este un fel de "Gică contra", zice vicele, care îl critică mereu. La petrecerea sătească l-a scos din pepeni pentru că a avut tupeu să bea din berea plătită de Szabó pentru a-i omeni pe consăteni de ziua lui de naştere, sărbătorită cu aceeaşi ocazie, arată ebihoreanul.

În urma incidentului, aplanat în cele din urmă de jandarmi, Barta s-a ales cu 7 zile de îngrijiri medicale, pumnii edilului spărgându-i gura şi tumefiindu-i faţa, motiv pentru care, într-o postare pe Facebook, consilierul a şi cerut demisia bătăuşului, spunând că în caz contrar îl reclamă la Poliţie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.