Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între rromi și mascați într-un spital: SCENE IREALE la Iași / VIDEO

Medicii şi asistentele de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi au fost nevoiţi să cheme jandarmii pentru calmarea unor rromi veniţi să îl plângă pe bulibaşa decedat din Zanea, una dintre cele mai mari comunităţi de rromi din judeţ.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Sf. Spiridon, Colea Stănescu, liderul comunităţii rrome din Zanea, a murit la o săptămână de la internarea în secţia de Gastroenterologie din cauza unor afecţiuni cronice acutizate, scrie agerpres.ro.

Citește și: Decizia luată de un judecător în cazul lui Johnny Depp și Amber Heard / VIDEO

Foarte mulţi rromi din Zanea au venit la spital pentru a-şi plânge bulibaşa.

O parte s-au arătat nemulţumiţi că nu pot intra în spital, motiv pentru care au început să facă scandal. Din această cauză, traficul a fost blocat parţial în faţa unităţii medicale şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor şi a poliţiştilor rutieri.

Citește și: BOMBĂ Procurorii spală banii condamnaților!

"În ciuda eforturilor medicale, s-a declarat decesul. Pe timpul internării s-a comunicat permanent cu familia, nu există în acest moment vreo revendicare de timp nemulţumire faţă de actul medical, în permanenţă şi în această dimineaţă s-a discutat cu familia directă a pacientului. Ceea ce se întâmplă însă este legat de o manifestare culturală, de tradiţie a acestei comunităţi. Din experienţă ştim că aşa se întâmplă, reacţia este una foarte zgomotoasă, se adună foarte multe persoane şi cu cât rangul celui pierdut este mai înalt, cu atât oamenii care vin la spital pentru a-i aduce un omagiu sunt în număr mai mare. Nu s-au întâmplat daune materiale", a declarat Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al Spitalului Sf Spiridon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.