Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Antena 3 între Dana Grecu și un lider PNL: Cei doi și-au aruncat CUVINTE GRELE

S-a lăsat cu scandal la Antena 3 între una dintre vedetele postului, Dana Grecu, și un lider al PNL, Ionuț Stroe. Dana Grecu a intervenit în emisiunea Alessandrei Stoicescu, ”100 de minute” și i-a transmis lui Stroe că e de o ”nesimțire cum nu a mai văzut”, după ce liderul liberal a vorbit despre posibila tăiere a pensiilor și salariilor.

”Dana Grecu: E de o nesimțire cum nu am mai văzut. Să spuneți râzând că veți tăia salariile si pensiile, eu nu am mai pomenit așa ceva. Numai un om lipsit de bun simț poate da o astfel de replică în spațiul public. E o vrăjeală ieftină. Milioane de oameni au rămas fără 25% din salariu din cauza colegilor dumneavoastră. Nu spuneți râzând că venim să tăiem pensii și salarii. Ironiile ieftine mă scot din minți. Sunteți lipsit de bun simț să aveți o asemenea reacție. Ironiile ieftine păstrați-le pentru debaraua dumneavoastră. Eu știu ce drame au fost, s-au sinucis oameni din cauza tăierilor salariilor cu 25%. Sunteți duplicitar.

Ionuț Stroe: Ar trebui să vă verificati limbajul. Lipsa de bun simț e în altă parte. Păstrați în altă parte ceea ce spuneți.”, au fost cele mai tari replici dintre cei doi.

Citește și: Lider PNL: Iohannis ne poate duce la guvernare, dar de acolo direct la groapă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.