Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Antena 3 între Gigi Becali şi Remus Cernea: Și-au aruncat cuvinte grele

fanatik.ro
gigi becali

Scandal imens în direct la Antena 3 între Gigi Becali şi deputatul independent, Remus Cernea. Becali a fost ameninţat cu judecata de deputat după ce acesta i-ar fi discriminat pe homosexuali şi pentru mai multe injurii la adresa lui Cernea.

Becali a explicat prima dată ceea ce s-a întâmplat. "Dacă citesc trei rânduri din Sfânta Evanghelie sunt mai valoroase decât toate cărţile lor. Să se ştie că eu am fost violent verbal când a atacat biserica. El e nebun după homosexuali, eu sunt nebun după Hristos. Dacă zici ceva de Hristos, eu nu mai am control.", a spus Becali care a spus că el a fost cel care a finanţat petiţia pentru ca în Constituţie să se scrie clar că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie.

Vezi şi: Noi probleme penale pentru Gigi Becali: Un personaj controversat i-a pus gând rău

"Toţi parlamentarii români vor vota legea fără probleme. Petiţia pentru cele trei milioane de români am finanţat-o eu. Să scrie în Constituţia României că familia e formată dintr-un bărbat şi o femeie. Miliardarii lumii nu pot conduce lumea dacă nu distrug familia şi Biserica ortodoxă.", a spus Becali.

De aici încolo a început scandalul. Şi Remus Cernea a intrat în direct.

Gigi Becali: Eu lui Cernea i-am dat palme metaforic. În parabole. I-am zis că îl scuip şi pe celălalt obraz şi îi dau palme. Cu mine el nu poate discuta idei. Când e vorba de Hristos, eu sunt nebun. Întorc obrazul când e vorba despre mine. Dacă zici un singur cuvânt despre Hristos, sunt nebun. Mă judec cu toţi homosexualii voştri şi câştig toate procesele. Câştigaţi voi doar dacă judecătorul e homosexual. Şi la apel câştigaţi doar dacă e homosexual.  O să te bat în instanţe în România pentru că judecătorii nu sunt homosexuali. Judecătorii ţin cu ăla care nu este homosexual.

Remus Cernea: Acesta e un discurs al urii. De aia vă dau în judecată. Nu puteţi avea un asemenea limbaj.

Gigi Becali: Eu în instanţă o să chem doi homosexuali din puşcărie pe care eu i-am apărat. Ca oameni mie îmi e milă de ei, dar nu putem să îi lăsăm pe ei să se căsătorească.

Remus Cernea Domnul George Becali a proferat atacuri la persoană, injurii şi ameninţări la adresa mea.

Gigi Becali: Cine te mai votează pe tine. Te-a pus Ponta pe liste. Nu o să mai fi tu parlamentar. Te mai cheamă lumea de panaramă la televizor.  El întoarce obrazul, dar nu-l pup că nu îmi place. Am spus că îl scuip tot în parabolă. Du-te în Olanda în democraţiile tale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.