Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la bilanțul ANAF: O vedetă TV s-a certat cu Dacian Cioloș

dacian ciolos birou

Scandal la bilanțul celor de la ANAF. În centrul atenției a fost jurnalistul Radu Moraru care a intrat în conflict atât cu șeful instituției, cât și cu premierul Dacian Cioloș.

Bilanţul ANAF a ieşit cu scântei. După ce premierul Dacian Cioloş a lăudat instituţia, jurnalistul Radu Moraru s-a supărat şi a venit cu reproşuri la adresa Fiscului şi a conducerii acestuia. Radu Moraru, care şi-a exprimat nemulţumirile cu voce tare. ”De ce atunci când ANAF-ul colectează banii o face bine, rapid, eficient de multe ori chiar luând banii din contul firmelor şi contribuabililor, dar atunci când ANAF-ul greşeşte banii, aceia nu se returnează rapid faţă de cel care s-a greşit?”, a întrebat jurnalistul.

Citește și: Doliu la Hollywood: O mare actriță, câștigătoare a Oscarului, a încetat din viață / VIDEO

Acuzaţiile lui Moraru nu s-au oprit aici. Jurnalistul a adus în discuţie şi persoane din conducerea Fiscului. Ba mai mult, el i-a spus şefului ANAF că altele erau aşteptările pe care le avea de la el. ”Și în sfârşit vreau să vă felicit pentru gradul de creştere pe care-l aveţi în condiţiile în care aveţi acest handicap al TVA-ului. Și vreau să întreb dacă este domnul Tunaru, mai este pe aici prin ANAF? (...)Atenţie dumneavoastră (Dragoș Doroș - n.r.) veniti pe valul Colectiv. Domnul Doroş, dumneavoastră sunteţi emanaţia acestui guvern care vine în urma tragediei Colectiv. Toţi avem o altă aşteptare”, a mai spus Radu Moraru.

Citește și: Șeful unui mare lanț de magazine: 'M-au pus să vând carne expirată splălată cu detergent'

Premierul Cioloş a încercat să calmeze spiritele, însă jurnalistul s-a aprins şi mai tare. ”Domnul Moraru, suntem la un bilanţ al unei instituţii a statului”, a pus premierul. ”Nu, nu, nu, nu, domnul Cioloş, bilanţul este pe banii noştri. Sigur pe banii contribiuabililor. Ai contribuabililor, ai investitorilor. Daţi-i voie domnului Doroş să vă răspundă”, a fost replica jurnalistului, conform B1TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.