Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la cimitir, înainte de înmormântarea Mărioarei Zăvoranu/ UPDATE

UPDATE 13.30: Zecile de persoane care aşteaptă la poarta cimitirului s-au îmbrâncit cu paznicii, iar aceştia urmă au folosit spray lacrimogen.

Marioara Zăvoranu va fi înmormântată duminică, la ora 14, la cimitirul particular Eternitatea, așa cum a dorit, alături de soții ei. Oana Zăvoranu a interzis accesul oamenilor în cimitir, astfel încât nimeni nu poate să intre dacă nu aprobă ea.

Victimă a strategiei de acces în cimitir a fost şi bunica Oanei Zăvoranu. Mama decedatei, în vârstă de 88 de ani, a fost lăsată în cele din urmă să intre în cimitir, dar i s-a făcut rău imediat şi a fost după la firma de pompe funebre.

Vezi şi: Veste tragică din showbiz. A murit în această dimineaţă

Zeci de persoane aşteaptă la porţi, nemulţumite că nu sunt lăsate să intre. De fiecare dată când o maşină intră în cimitir, cei prezenţi huiduie, crezând că în maşină este Oana Zăvoranu. O maşină a presei chiar a fost lovită de persoanele aflate la porţi, majoritatea în vârstă. Au avut loc şi câteva tentative de forţare a intrării şi s-au creat busculade.

content-image

Una dintre persoanele ţinute la porţi este o mătuşă a Oanei Zăvoranu. Aceasta a criticat-o dur pe nepoata sa, despre care a spus că se droghează şi, din acest motiv, nu îşi mai cunoaşte rudele. O altă femeie prezentă i-a criticat pe cei care ţin porţile închise, afirmând că "de vineri nu mi-au uscat ochii de lacrimi".

Vezi şi: Reacţia uluitoare a unei vedete la moartea mamei sale

"Oana se simte foarte rău, este a doua noapte în care nu doarme şi în ciuda tuturor răutăşilor care au apărut în ultimul timp despre ea, la TV, vreau sa fac un anunţ: Oana o asteapta pe mama Marioarei, pe domnul Gigicu, pe oamenii care au iubit-o pe doamna Marioara să vină la înmormântare. Nu a dormit o oră, nu a mâncat absolut nimic. Suferinţa este peste măsură, încontinuu îmi repeta cât de mult o iubeşte pa mama ei şi cât de mult ar da să o aibă inapoi şi să fie certate decât în situaţia asta", a declarat pentru spynews.ro Raluca Macovei, prietena Oanei Zăvoranu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.