Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Digi 24: Un deputat l-a INVOCAT pe administratorul RCS&RDS

www.paginademedia.ro

Schimb dur de replici în direct la Digi 24. Un parlamentar l-a invocat pe unul dintre șefii RCS&RDS în emisiunea moderată de Alice Iacobescu. Deputatul PMP Corneliu Bichineț încerca să-i explice realizatoarei Digi24 de ce a folosit un limbaj suburban în Parlament, pentru a răspunde unor jigniri ale lui Nicolae Bacalbașa, la adresa vasluienilor.

Deranjat de întrebările jurnalistei, Bichineț l-a invocat pe "Bendei", administratorul RCS, compania care deține postul de știri, potrivit Paginademedia.ro.

"Când cineva vorbește denigrator despre județul în care m-am născut, trăiesc și lucrez, Vaslui, eu sunt obligat să reacționez”, a explicat deputatul PMP în direct la Digi24.

"Deci ați vrut să apărați reputația cetățenilor din Vaslui”, a concluzionat Alice Iacobescu.

Citește și: ALERTĂ - Anchetă MAI la stadionul Dinamo: Ce misiune are Corpul de control al Ministerului

"Dar dacă cineva ar face acest lucru pe stradă, domnule deputat, ce faceți, îl luați la bătaie pe stradă?”, îl întreabă Alice Iacobescu.

"Nu, domnișoară. Și am să vorbesc cu domnul Bendei, șeful dumneavoastră, să vă spună domnia sa cum oamenii din satul în care s-a născut își văd treabă, nu se bat, nu se violează, se duc la petreceri, nu se înjunghie”, îi explică Bichineț jurnalistei.

În finalul discuției care a durat minute bune, jurnalista Digi24 l-a invitat pe deputat să revadă imaginile de astăzi din Parlament.

"Vă rog să o dați, pentru că deveniți și dumneavoastră o dată celebri și ieșiți din zona anonimatului”, i-a răspuns Bichineț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.