Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Radio România: Tolontan dezvăluie RESTRICȚIILE din radioul public

stareapresei.ro
tolontan

O circulară trimisă în Radio România de conducerea instituției precizează că ziariștii din afara instituției nu au voie să intre în clădire decât cu acordul președintelui Ovidiu Miculescu, obținut cu cel puțin 24 de ore înainte, scrie Tolo.ro.

Ministrul Justiției: O să-mi fac bagajele şi o să mă întorc la Bruxelles

Potrivit lui Cătălin Tolontan, după ce pe 23 septembrie mai mulți jurnaliști au fost în sediul radioului public, "relatările din Gazetă Sporturilor, Hotnews, Pagina de media și Epoch Times l-au supărat atât de tare pe președintele-director general al SRR, Ovidiu Miculescu, încât el a solicitat departamentului de resurse umane să trimită o circulară în instituție."
Documentul a fost publicat de jurnalistul Cătălin Tolontan și precizează că "Reprezentanții mass-media, alții decât cei aparținând Societății Române de Radiodifuziune, au acces în instituție prin întocmirea unui tabel de acces în SRR, doar cu aprobarea Președintelui Director General obținută cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea evenimentului la care urmează să ia parte".

'Frăția PDL-istă' controlează Internele. Ultima mișcare care arată că Blaga e încă șef

"Serviciul public de radio se dezvăluie în toată statura sa de instituție menținută într-o stare gotică la 27 de ani de la Revoluția din 1989", scrie Cătălin Tolontan. "E o restricție care nu e valabilă la nicio instituție publică din România", mai scrie jurnalistul.

„Dacă mîine dimineață la Radio România are loc un protest al angajaților, presa poate intra ca să relateze abia poimîine pe la prînz, asta dacă directorul general Ovidiu Miculescu e de găsit și vrea să dea aprobarea.

Nici la Palatul Parlamentului, nici la Guvern, nici la Cotroceni, nici la Înalta Curte de Justiție nu trebuie să anunți cu 24 de ore înainte și să obții aprobarea obligatorie a șefului instituției”, atrage atenția jurnalistul pe tolo.ro.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.