Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Realitatea TV: Laura Chiriac și Denise Rifai, schimburi ULUITOARE de replici / VIDEO

Schimb uluitor de replici la Realitatea TV! Protagoniste: Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, și Denise Rifai, jurnalistă Realitatea TV. A fost un scandal fără precedent între cele două. Au țipat una la alta, s-au atacat și au discutat așa cum nu s-a mai văzut la vreo emisiune televizată.

Scandalul a început în momentul în Laura Chiriac care a fost întrebată cu ce bani îşi va cumpăra pantofi şi genţi de firmă. ”Sunteţi o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate (sloganul electoral al Laurei Chiriac-n.r.). Acum din ce vă întreţineţi. ?”, a întrebat moderatoarea. ”Sunt purtător de cuvânt al ALDE”, a spus Laura. ”Care vă este remuneraţia?”, a întrebat Denise Rifai. ”Nu am un salariu constant în această perioadă. Există o familie pe care o am...(se bâlbâie, era agitată-n.r.) care...nu pot să spun că mă ajută, nu ăsta este cuvântul. Am încercat pentru a putea ieşi cu acest slogan să nu-mi iau o slujbă la stat doar de dragul de a intra în campania electorală. Mi-am asumat să intru fără vreo remuneraţie pe care s-o câştig în aceste luni”.

Citește și: După cei doi tineri filmați când făceau sex la metrou, o tânără a făcut o grozăvie și mai mare / VIDEO

”Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. Ştiu că vă plac lucrurile fine şi scumpe”, a întrebat Rifai, fără a primi un răspuns clar. Apoi, jurnalista a trecut la un alt capitol: transportul şcolarilor din Sectorul 1.„Cum vor fi duşi copiii cu autobuzul de la şcoală acasă?”, a fost întrebată Chiriac. ”Cu autobuzul”, a replicat Chiriac. ”Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem. Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât strada. Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee”, a întrebat jurnalista, vizibil enervată, iar spiritele au început să se încingă. ”Liniştiţi-vă, calmaţi-vă! Dacă mă lăsaţi să vă explic, se calmează toată lumea.”, i-a cerut Laura Chiriac lui Denise Rifai. ”Aveţi copii?”, a întrebat candidata ALDE, iar ce a urmat e demn de filme.

Ambele s-au enervat şi mai mult, iar replicile au fost savuroase. ”Dar, dumneavostră aveţi copii?”, a întrebat Rifai. ”Am un nepoţel pe care-l duc la şcoală”, a zis Chiriac. ”Şi eu am un nepoţel pe care-l duc la şcoală”, a replicat Rifai. La scurt timp, Chiriac a ridicat tonul. ”Doamnă, nu trebuie să pătrundă autobuzul pe aleea dintre blocuri”. ”Nu trebuie să vă enervaţi. Calmaţi-vă. Dar, de ce v-aţi enervat aşa. Dumneavoastră să vă liniştiţi”, a replicat Laura Chiriac. Primii care au semnalat conflictul dintre cele două au fost ziariștii de la cancan.ro.

Citește și: Reacția unor coreence după ce beau bături acidulate americane: Au gust de spital / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.