Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Realitatea TV: Prezentator cunoscut, suspendat pe termen nelimitat

bzi.ro
realitatea tv

Ziua Națională a fost una mai puțin fericită la Realitatea TV. Cunoscutul prezentator al emisiunii matinale, Dorin Chioțea, a fost suspendat pe termen nelimitat, pentru că a lăudat transmisia Antena 3 de la parada de la Arcul de Triumf.

„Mi-a dat un sms ieri Edward Pastia, care e director executiv. Mi-a spus că nu mai pot apărea pe post din cauza postării mele de pe Facebook unde am lăudat transmisia Antenei 3 de Ziua Națională. Apoi m-a sunat și am vorbit la telefon. M-a asigurat că decizia e a lui. Seara mi-a zis că e decizia lui Cozmin Gușă. Gușă nu mi-a răspuns la telefon. (...) Eu am scris pe facebook ceea ce am văzut ca telespectator. Antena 3 a avut o transmisie excelentă! Au adus experți, Radu Tudor a fost impecabil în explicarea zonei militare a paradei. Colegii din redacție au avut și ei aceeași opinie. Nu mai putem spune ceea ce gîndim despre ce reușesc alții în presă?! Mi se pare o umilință uluitoare”, a declarat Chioțea, într-un scurt interviu pentru tolo.ro.

Vezi și: Lovitura lui Cioloș: Ordonanța care îl face STĂPÂN pe Klaus Iohannis

Chioțea mai afirmă că nu a primit niciun fel de explicație logică. „Nu poți explica așa ceva unui om care are peste două decenii în presă, așa cum sînt eu. De fapt, nu e vorba doar de mine aici. Nu poți trata așa nici măcar un copil care intră acum în presă! Ce exemplu dăm celor din jur, unor tineri care se angajează acum în redacție? Dacă Antena 3 și-a făcut bine treaba nu înseamnă că asta e o degradare a ceea ce am făcut noi, la Realitatea. E ca în fotbal: unii joacă mai bine într-o zi, nu înseamnă că tu ești slab!”, mai spune jurnalistul, în interviul citat.

UPDATE: Reacţia lui Cozmin Guşă

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.