Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Steaua: Ce îi reproşează Gigi Becali lui Laurenţiu Reghecampf

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Imediat după meciul de aseară de la Mediaș, Gigi Becali i-a criticat dur pe jucătorii Stelei, acuzându-i totodată și pe cei din staff-ul echipei pentru metodele îndoielnice de antrenament.

"Am ajuns la concluzia că are dreptate Şumudică în ceea ce-i privește pe De Amorim și Boldrin. De ce nu mai joacă nimic? Când a venit De Amorim de la Astra, am zis că l-am luat pe Ronaldinho. E posibil să facă antrenamente prea tari, dar să se înţeleagă: eu nu fac echipă de halterofili", a spus Becali, la TV Digi Sport, imediat după finalul partidei de aseară de la Mediaș, 1-1.

Marius Șumudică declara în urmă cu doar câteva luni că pune forma slabă a lui Boldrin și a lui De Amorim pe seama antrenamentelor prea dure implementate de Reghecampf la Steaua. "Și apropo de Steaua, cât Boldrin și De Amorim s-au dus la început pregătiți de Șumudică, au marcat o bască de goluri. Acum, după patru luni de pregătire cu ei, sunt de nerecunoscut. Și, dacă Boldrin și De Amorim și-ar lua golurile înapoi, ar fi pe cinci", declara antrenorul Astrei, în luna noiembrie a anului trecut.

Fernando Boldrin și William de Amorim au fost aduși de Steaua de la Astra în vara lui 2016, Becali achitându-i Astrei un milion de euro în schimbul celor doi brazilieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.