Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MARE făcut de Sorana Cîrstea în Coreea de Sud: Românca s-a certat cu arbitrul! Acuzații DURE în urma unei decizii controversate - VIDEO

www.cugetliber.ro
Sorana Cîrstea

Sorana Cirstea a fost protagonista unui scandal urias in Coreea de Sud. Romanca a avut o reactie dura la adresa organizatorilor turneului de la Seul, dupa ce a reusit calificarea in sferturile de finala ale competitiei.

Sorana s-a artata extrem de deranjata de faptul ca a pierdut un challenge facut in primul set, cand conducea cu 4-3.

Citeste si: Reacție furibundă a lui Dan Petrescu, după egalul cu FCSB: 'Am avut gol valabil, FCSB trebuia să primească două roşii, arbitraj total pro-Steaua'

Tenismena a contestat punctul, transmitandu-i arbitrului ca mingea trimisa de Gibbs a cazut in afara terenului. Desi reluarea TV parea ca-i da dreptate, sistemul hawk-eye i-a acordat mingea lui Gibbs.

Lucru care a infuriat-o pe Sorana, care s-a certat cu arbitrul de scaun. "N-are cum ca aceasta minge sa fie atat de aproape de teren", i-a transmis sportiva noastra, insa in zadar. Sorana a castigat acest meci, dar imediat a dorit sa vada reluarea punctului.

S-a convins ca mingea a fost afara si ca sistemul hawk-eye a dat gres, iar apoi i-a acuzat pe organizatori ca mint jucatoarele, intrucat reluarile video nu functioneaza normal.

Citeste si: Neymar le-a cerut scuze coechipierilor de la PSG după incidentul cu Edinson Cavani

"Cred ca marja de eroare pentru hawk-eye este mult mai mare decat pretind ei! De multe ori hawk-eye-ul a fost departe de adevar in meciurile mele", a scris Sorana pe Twitter.

Evenimentul s-a produs la putin timp dupa ce ATP a anuntat ca va desfiinta arbitrii de linie, iar in locul lor vor fi folosite reluari prin sistemul hawk-eye.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.