Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL MONDIAL cu Vladimir Putin și Donald Trump: S-a ajuns la AMENINȚĂRI DIRECTE, în Vietnam

www.deadline.com
Donald Trump Vladimir Putin

E scandal mare în staff-urile celor mai puternici oameni de pe planetă! Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat sâmbătă că a avut un dialog normal cu liderul american Donald Trump în cursul summitului APEC din Vietnam, potrivit Reuters, dar, a spus el, "este necesar să găsim o posibilitate de a sta şi de a discuta în detaliu relaţiile bilaterale", conform TASS.

Putin a motivat prin dificultăţi de protocol faptul că întrevedere bilaterală între cei doi lideri, despre care s-a vorbit mult anterior, nu a avut loc în cadrul summitului APEC de la Da Nang (10-11 noiembrie), relevă agenţia de presă oficială rusă TASS.

Citește și: Foarte interesant! Cine este cel mai bine plătit angajat din România și ce funcție are acesta

"În ceea ce priveşte o întâlnire separată, în primul rând, aceasta a avut legătură cu programul lui Trump şi cu agenda mea, precum şi cu anumite formalităţi de protocol, cărora, din păcate, echipele noastre nu le-au putut face faţă. Ei bine ... Ei vor fi pedepsiţi pentru asta. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat nimic groaznic", a afirmat preşedintele rus.

El a indicat că a vorbit cu omologul său american "în timpul reuniunii de astăzi" a summitului, conform TASS. "În general, am discutat despre tot ceea ce am dorit", a adăugat liderul rus, scrie agerpres.ro.

Citește și: Toți șoferii sunt vizați: În funcție de ce s-ar putea calcula noua taxă auto și cine ar putea plăti cel mai mult

Faptul că o întâlnire separată nu a avut loc relevă, în opinia sa, că relaţiile dintre Rusia şi Statele Unite nu au ieşit încă din criză, relatează RIA Novosti.

"Desigur, va trebui, totuşi, să găsim o ocazie - la nivelul echipelor noastre şi la cel al preşedinţilor - să ne aşezăm şi să vorbim despre întregul complex al relaţiilor noastre", a spus preşedintele rus.

Citește și: Inedit! Cine sunt marii câștigători, după revoluția fiscală și cine va fi afectat de scăderea impozitului pe venit

"Suntem gata să întoarcem această pagină şi să mergem înainte, să privim spre viitor, să rezolvăm problemele de care sunt interesaţi atât poporul american, cât şi oamenii din Rusia şi să ne gândim cum să completăm legăturile noastre economice cu un conţinut concret ", a subliniat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.