Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU în Parlamentul României

Presalibera.net
parlament

Un scandal uriaș a izbucnit în Parlament. Scandalul s-a lăsat și cu amenințări. Deputatul Remus Cernea ar fi fost amenințat de Secretarul Camerei Deputaților, Nicolae Mircovici.

Cernea ar fi încercat să fraudeze un vot, ceea ce i-a atras și amenințarea, că ar putea să se trezească cu un pahar cu apă în cap, după cum apare pe stenograma ședinței.

În tot acest război, a intervenit și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care spunea că ar trebui să se calmeze toată lumea și a făcut un apel la liniștirea discuțiilor.

Domnul Valeriu Ştefan Zgonea:

Bună ziua!

Deschid şedinţa Biroului permanent. Dacă la ordinea de zi a Biroului permanent sunt obiecţii, comentarii?

Domnul Mircovici.

Domnul Niculae Mircovici:

Domnule preşedinte, nu la şedinţa Biroului permanent, dar pentru că este proaspătă problema şi aici sunt preşedinţii şi vicepreşedinţii care conduc lucrările de plen, vă rog frumos, cei care conduceţi lucrările să numai permiteţi injurii grosolane la adresa secretarilor de şedinţă, făcute de regulă de către un singur om pe care îl avem aici, care nu este în stare să gestioneze nici singur câteodată, domnul Cernea. În permanenţă vine la tribună că nu este corect, că nu s-a numărat corect, că nu s-a făcut nu ştiu cum ş.a.m.d. Este atribuţia liderilor grupurilor parlamentare ca atunci când constată că există o neconcordanţă sau au anumite suspiciuni vizavi de vot, să vină la microfon şi să solicite repetarea votului sau să solicite nişte precizări, dar în nici un caz…

Domnul Valeriu Ştefan Zgonea:

Sunt de acord cu dumneavoastră în totalitate, dar…

Domnul Niculae Mircovici:

Ajungem în situaţia să-i dăm un pahar de …., o spun să rămână în stenogramă, un pahar de apă în cap până la urmă.

Domnul Valeriu Ştefan Zgonea:

Vă rog frumos domnule Mircovici, fiecare dintre cei care sunt aleşi în Cameră au dreptul pe procedură să spună ceea ce vor. Sunt protejaţi de Constituţie la declaraţiile politice şi la vot. Chiar dacă nu ne convine – eu am fost de multe ori  în situaţia aceasta – când eşti în această funcţie accepţi şi treci mai departe. Important este ca la finalul zilei să fie un vot. Nimeni nu vă acuză pe dumneavoastră. Eu vă ştiu de atâţia ani de zile, număraţi corect, aţi fost un om corect, aşa aţi fost întotdeauna. Numai puneţi la inimă, vă rog frumos, nici nu este momentul pentru dumneavoastră şi nici nu este timpul să puneţi la inimă, vă rog eu frumos. Aţi văzut că eu sunt foarte calm cu domnul Cernea şi cu alţi colegi. Vreau să fiţi şi dumneavoastră la fel, aşa cum vă ştiu eu. Mulţumesc foarte mult.

Dacă la ordinea de zi aveţi obiecţii, comentarii? Nu aveţi. Aprobat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.