Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru în PNL: 'E ca o balenă într-un lighean de apă'

PNL

Mai sunt doar câteva luni până la alegeri, iar la PNL nu e linişte deloc. Într-o filială e chiar război total. Deputatul liberal de la Colegiul Flămânzi îi cere lui Cătălin Rotundu să demisioneze din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL Botoșani. Verginel Gireadă este nemulțumit de modul în care primarul de Dângeni a tratat chestiunea desemnării candidatului liberal la președinția Consiliului Județean Botoșani.

Vezi şi: Aplicaţia WhatsApp dispare din 2017

”PNL are 36 de primari, nu are doar cinci și nu are el căderea să vorbească în numele primairlor. Trebuie să îi cheme pe toți la un loc și să le ceară părerea. El este președinte interimar la Liga Aleșilor Locali, nici măcar nu a fost ales. Pentru ceea ce a făcut îi cer demisia”, a spus Verginel Gireadă.

Citeşte şi: Avertisment grav al Ucrainei pentru Rusia: 'Îşi va distruge trupele terestre'

Deputatul liberal a dezavuat acțiunile primarului de la Dângeni și faptul că acum acesta își arogă meritele stabilirii candidatului la președinția CJ Botoșani, în condițiile în care liderii județeni ai partidului ar fi convenit deja asupra persoanei susținute, iar hotărârea finală aparține Biroului Permanent Național. ”Să nu se mai dea balenă într-un lighean de apă. Dacă e așa mare liberal să o demonstreze la alegeri și să scoată 90%. El nu are voturi ca primar cât ia un consilier local liberal de la Mihai Eminescu sau de la Ungureni. Dacă are un contracandidat mai puternic acolo, s-ar putea să nu mai iasă primar”, a fost răspunsul halucinant al lui Gireadă.

Citeşte şi: Miliardarul Ion Ţiriac şochează din nou: Întâmplarea care uimeşte o lume întreagă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.