Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru în PSD: 'A fost exclus, e în afara partidului'

psd sigla

Scandal monstru în PSD. După războiul rece dintre Liviu Dragnea şi Victor Ponta, un noum conflict major a izbucnit în partid. Protagonişti sunt Codrin Ştefănescu şi europarlamentarul Cătălin Ivan. Ştefănescu l-a făcut praf pur şi simplu pe colegul său.

"Cătălin Ivan este în afara PSD-ului. A fost exclus de la Sectorul 1. Este omul care a încercat să-l îngroape pe Nichita care l-a făcut europarlamentar. (...) Ce-a făcut Cătălin Ivan? A început să le înjure pe Viorica Dăncilă, Rovana Plumb, Gabriela Firea, Doina Pană și așa mai departe. A înjurat atât de mult încât cei de la Sectorul 1 i-au zis să iasă afară. Apoi s-a apucat să-l înjure pe Liviu Dragnea. Nu are niciun fel de caracter", a spus Codrin Ștefănescu.

Citeşte şi: Război total între PSD şi Gabriel Oprea: Nu mai e cale de întoarcere

"Vă spun în exclusivitate. Acest personaj nu vine la emisiuni din partea PSD. Este europarlamentar de nu știu unde", a mai spus Codrin Ștefănescu. "Eu nu îl recunosc ca membru de partid după ce a fost exclus de la Sectorul 1. El nu reprezintă partidul! El stă la negocieri cu ALDE, cu UNPR și așa mai departe. Acest personaj a luat-o pe arătură. Să mai stea un pic în banca lui să vadă de Parlamentul European. Mai bine vine și ne spune la televizor ce a făcut el în Parlamentul European. Repet: NU este pe lista de comunicatori ai partidului. Omul acesta a făcut-o praf la televizor pe Rovana Plumb, cel mai bun ministru al Muncii pe care l-am avut vreodată. A făcut-o praf pe Gabriela Firea... și ce cuvinte a putut să folosească! Îi recomand, încă o dată, la modul oficial din funcția pe care o am, să-și vadă de treaba lui la Parlamentul European. Acolo nu prea i-am auzit gurița", a adăugat Codrin Ștefănescu pentru Antena 3.

Citeşte şi: Strigător la cer: Un primar a decis să desfiinţeze un liceu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.