Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru între fiica lui Dinu Patriciu și fiul unui celebru regizor

dinu patriciu

Un nou scandal monstru în cazul moştenirilor miliardarului Dinu Patriciu. Justiţia s-a implicat şi a dat un verdict clar.

Ana Patriciu, fata miliardarului a pierdut în instanţă un apartament în cartierul Armenesc. Câştigătorul este nimeni altul decât fiul regizorului Geo Saizescu. Cătălin Saizescu a cerut sechestru pe un apartament al moștenitoarei imperiului Patriciu. Nu se cunosc circumstanțele în care cei doi au ajuns să colaboreze, cert este ca aceștia duc lupte vechi, iar înainte au mai avut un proces înainte care a avut ca obiect ”acțiune pauliană”. Mai exact, Saizescu a cerut, în calitate de creditor, anularea unor acte încheiate de debitoarea Ana Patriciu în detrimentul lui. Altfel spus, la mijloc ar fi fost vorba despre niște presupuse documente încheiate fraudulos sau din rea credință care l-ar fi prejudiciat pe fiul regretatului regizor, conform libertatea.

Citeşte şi: Marian Godină a ajuns vedetă peste hotare: Ce scriu americanii despre el

Magistrații Curtii de Apel București au admis acțiunea și au decis ca apartamentul Anei Patriciu, aflat pe Intrarea Bobeică nr 4, să fie pus sub sechestru până la definitivarea unui alt proces în care se cere rezilierea unui contract dintre cei doi. În momentul de față în acel apartament își desfășoară activitatea un birou de arhitectură care a închiriat imobilul prin Ana Patriciu. Între timp inclusiv procesul privind împărțirea moștenirii lăsată de Patriciu se apropie de final, după ce testamentul lui a fost contesat în instanțe, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.