Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru între PNL şi PSD: Acuzaţii grave la adresa social-democraţilor

pn psd pnl

Un nou scandal monstru între PSD şi PNL. Deputatul liberal, Florin Secară aduce acuzaţii grave la adresa lui Robert Negoiţă, edilul de la Sectorul 3, dar şi pentru Florin Pandele, primarul din Voluntari. „Trebuie să vă mărturisesc că uneori, îmi este greu să ţin pasul cu şirul cumetriilor din PSD, dar uneori, acestea sunt dezvăluite chiar de documente publice şi oficiale. Să vă ofer un exemplu pe care îl găsesc revoltător. Potrivit declaraţiei sale de avere, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, are o datorie de aproximativ 300.000 lei, mai exact 296.464,21 lei, către primăria din Voluntari. Nu de ieri, de azi, ci chiar din 2009. În mod normal, oricare alt locuitor sau proprietar din Voluntari ar fi fost executat de primărie şi de organele fiscale dacă nu şi-ar fi achitat taxele şi impozitele locale în decursul a aproape 7 ani. Dar pentru Robert Negoiţă se pare că se aplică alte reguli. Este mai presus de lege. Şi nici nu e greu să îţi dai seama de ce: primarul Sectorului 3 este unul dintre cei mai entuziaşti susţinători ai doamnei Gabriela Firea şi legăturile sale cu primarul Florentin Pandele sunt de notorietate. Prin urmare, cum ar putea să îi ceară Firea-Pandele lui Negoiţă să achite datoria de 300.000 de lei? Din punctul de vedere al celor doi, cumetriile şi înţelegerile subterane sunt mult mai importante decât micile detalii tehnice precum achitarea unei datorii de 300.000 lei către primăria Voluntari. Probabil gândesc că taxele şi impozitele trebuie plătite ceilalţi locuitori din Voluntari!”

Florin Secară a precizat că îi solicită lui Florentin Pandele să recupereze cât mai repede datoria de 300.000 lei a lui Robert Negoiţă către Voluntari:

„Eu sunt sătul de toate aceste grupuri oculte care sufocă oraşul Voluntari şi ameninţă să sugrume şi Bucureştiul. Ghemul de interese este foarte încâlcit şi intenţionez să îl desfăşor cu detalii şi amănunte concrete. Pentru că e convingerea mea că locuitorii din Voluntari, cei ai Capitalei şi ai Sectorului 3 trebuie să îşi aleagă aleşii locali în cunoştinţă de cauză. Îi solicit pe această cale lui Robert Negoiţă să achite cât mai repede datoria de 300.000 de lei către primăria Voluntari. Iar lui Florentin Pandele îi cer să îi trateze pe toţi plătitorii de taxe şi impozite din Voluntari la fel, fără a aplica un tratament preferenţial şi să recupereze cât mai repede banii datoraţi de prietenul său de familie, Robert Negoiţă”, spune liberalul într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.