Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru între un lider PSD şi un primar PNL: 'Are o problemă patologică' / FOTO

Gheorghe Falca

Mai sunt câteva luni până la alegeri, dar războiul dintre PSD şi PNL pare fără sfârşit. De această dată, războiul s-a mutat în Arad. Totul a început din cauza organizării Cupei Davis. Primarul Gheorghe Falcă spune că a fost sabotat. Şeful senatorilor PSD, Mihai Fifor, i-a răspuns virulent pe facebook şi i-a adus acuzaţii extrem de grave.

"De multe ori m-am intrebat cu toata sinceritatea ce se intampla cu un anume primar din judetul Arad....sa fie minciuna si ipocrizie ridicate la rang de arta sau pur si simplu o complexa problema patologică. Pana azi inca mai oscilam cu raspunsul, insa citind declaratiile domnului primar Falca, nu mai am niciun dubiu. Omul are o problema ce nu are nimic de a face cu simtul realitatii, pe care, evident si l-a pierdut cu desăvârsire. Sa acuzi oameni politici pentru ca inspectorii ANAF s-au cazat la acelasi hotel din Arad in care a stat echipa de tenis a României se cheamă delir curat. Asta pentru ca nimeni de la hotelul respectiv nu confirma vreun control al ANAF la unitatea hoteliera respectiva. Cat priveste minciuna sfruntată ca am fi cerut noi documente privitoare la Cupa Davis, aceasta poarta deja marca edilului aradean cunoscut pentru faptul ca minte cum respira. Eu, senatorul Mihai Fifor, nu am cerut niciodată Primăriei Arad date despre organizarea Cupei Davis. Repet si subliniez: niciodata! A iti ascunde mosmoanele in spatele unei asemenea dezinformari, e deja de joasă spetă. Noi am solicitat si vom insista asupra acestui lucru, devizele estimative ale proiectelor culturale ce au dus la constituirea unui buget de peste 3 milioane de euro. Asta pentru ca aradenii sa stie pe ce se duc banii lor. Adresa la care primaria a si raspuns in doi peri. Ca domnul Falca nu stie sa faca diferenta intre un deviz estimativ si date contabile concrete despre un proiect sportiv, nu mai e problema noastra. Asa cum nu e problema noastra ca Falca din Brad insista sa se faca de ras cu fiecare zi care trece.", a tunat Fifor.

"De multe ori m-am intrebat cu toata sinceritatea ce se intampla cu un anume primar din judetul Arad....sa fie minciuna...

Posted by Dorin Rus on 8 Martie 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.