Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU la Realitatea Tv. S-a trecut la amenințări cu plângeri penale

bzi.ro
realitatea tv

Recentele declarații publice ale unora dintre foștii angajați sunt de natură a aduce grave prejudicii postului Realitatea TV. Drept consecință, dincolo de dreptul legitim de a ne adresa instanțelor de judecată pentru fiecare caz în parte, Realitatea Media a decis să utilizeze și "dreptul la replică".

Fosti redactori al realitatea.net și prezentatori al unor jurnale de știri, sunt exemple.

Descoperire şocantă: Ambasadă americană falsă care funcţiona de mai bine de un deceniu

Circumstanțele plecării lor de la Realitatea TV se regăsesc în prestații jurnalistice extrem de slabe și lipsa oricărei dorințe de a progresa.

Dezvăluiri despre un posibil guvern PSD: Declaraţia care îl trădează pe Dragnea

De asemenea, Dorin Chioţea, realizatorul matinalului de la Realitatea TV, a fost suspendat vineri de pe postul de ştiri, „pe termen nelimitat“, după ce a a adus laude transmisiei Antena 3 de Ziua Naţională a României, într-un mesaj pe Facebook.

SCANDAL la Realitatea TV: Prezentator cunoscut, suspendat pe termen nelimitat

Edward Pastia, directorul executiv Realitatea TV, a făcut precizări în cazul suspendării lui Dorin Chioţea, făcând mai multe afirmaţii pe site-ul postului de ştiri.

Noi DEZVĂLUIRI în scandalul de la Realitatea TV: Ce ar fi făcut Dorin Chioțea și ce planuri avea

„Postarea trimisă către tolo.ro nu este cea iniţială ci una modificată. A doua, mai exact. Nu este vorba de cenzură ci de colegialitate.

Respect faţă de munca unor colegi. De altfel, Dorin Chioţea ar trebui să fie primul care să recunoască faptul că spunea pe post absolut tot ce-i trecea prin cap. Iar uneori greşea. Nu i s-a întâmplat nimic. Nu Antena 3 a realizat transmisia, ci o companie privată. Postul în cauză a preluat doar semnalul. Dorin Chioţea nu este analist media. Iar dacă este, atunci este unul slab“, scris Pastia, menţionând că Chioţea uită să pomenească cum i-a salvat postul în ultimii doi ani sau de email-urile trimise redacţiei în care „îşi porcăie de-a dreptul colegii, de multe ori fără să aibă habar de «cauze şi condiţii»“. „De fiecare dată am încercat să luăm lucrurile drept «încă o hachiţă a domnului Chioţea»“, a mai zis el. „Chioţea uită să menţioneze rating-ul emisiunii pe care o păstoreşte. Păstorea. Nu suflă o vorbă despre faptul că i s-a permis să aibă un al doilea serviciu la Ministerul Tineretului. Şi chiar să invite în emisiunea lui oameni de acolo“, a spus Pastia. 

Cozmin Guşă, co-proprietar al postului Realitatea TV, a declarat că au mai fost situaţii în care Chioţea „a călcat pe bec“, fiindu-i luată apărarea, însă acum e de acord cu decizia suspendării.

Cozmin Gușă, reacție la scandalul de la Realitatea TV: 'Au mai fost episoade...'

„Este evident că de data aceasta Dorin vrea să genereze un scandal pentru că au mai fost episoade în care a călcat pe bec şi după acele cazuri s-a comportat cu totul diferit. El este un copil teribil al Realitatea TV şi, din acest motiv, dar şi pentru ceea ce face profesional, l-am apărat de multe ori în faţa şefilor lui din redacţie. De data asta însă, sunt total de acord cu decizia conducerii, a lui Edward Pastia şi a celorlalţi colegi“, a declarat Cozmin Guşă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.