Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL pe un cunoscut desen animat: Mesaje homosexuale subliminale

Frozen desene animate

Scandal uriaş în lumea medi şi acuze incredibile din cauza unui serial de desene animate. Cunoscuta pelicula pentru copii "Frozen" este atacată extrem de dur. De ce? Se spune că acestea promovează homosexualitatea.

Primul avertisment de acest fel a venit de la BBC, care citand mai multe persoane avizate din SUA, a anuntat ca seria contine mesaje clar homosexuale. Kevin Swanson, jurnalist, dar si pastor baptist, sustine ca filmul "indoctrineaza tinerele fete cu ideea ca este ok sa fie lesbiene si incearca sa ne convinga ca homosexualitatea e acceptabila in societate". Acuzatiile lui sunt sustinute de un bloger homosexual, Ryan C.Robert, care spune ca povestea Elsei seamana cu a persoanelor care au crescut intr-o lume in care si-au ascuns sexualitatea.

Vezi şi: UN PSD-ist, bătut în plină stradă de băiatul unui liberal: De unde a început scandalul / FOTO

"Filmul Frozen poate ca nu a intentionat ca povestea unui personaj principal, Elsa, sa aiba o poveste care sa te duca cu gandul la o lume in care cresti "in dulap" (expresie folosita pentru homosexualii care isi ascund preferintele sexuale n.r.), dar s-a intamplat. S-a intamplat si acum trebuie sa sarbatorim", a scris el.

Un roman a realizat insa un studiu aprofundat pe film. Este vorba despre dr. Virgiliu Gheorghe, un apreciat bio-etician care a publicat pe site-ul crestin familiaortodoxa.ro un amplu articol cu detalii din film, care spune el ii sustin teoria. “Trebuie sa plecam, in primul rand, de la puterile magice ale Elsei, care, in viziunea declarata chiar a homosexualilor si lesbienelor, sunt o “puternica metafora a homosexualitatii”. Elsa este „altfel” decat ceilalti oameni si, prin aceasta deosebire, in fapt o putere pe care nu si-o poate controla, o poate omori pe sora ei, Ana. Parintii, speriati, le duc pe ambele fetite la un magician, care ii intreaba daca puterea respectiva este innascuta (clasicul „born this way”, „nascut asa” al homosexualilor) sau dobandita in urma unui blestem. Parinții zic ca este innascuta, in felul acesta subliniindu-se faptul ca astfel de lucruri, care pot fi vazute in mod obisnuit ca anomalii, sunt de fapt „innascute” – fapt care, in cazul homosexualilor, le scuza atractia si comportamentul.

O lesbiana si un homosexual, din ce stiu eu, recunosc pe blog-ul lor ca au descifrat perfect in sentimentele Elsei propriile lor sentimente, propriile lor experiente: parintii o ostracizeaza pe Elsa, o izoleaza de lume și chiar fata de sora sa, crescand-o ca pe un fel de monstru. Aici este victimizata persoana homosexualilor care, neintelesi fiind de lume, trebuie sa traiasca ascunsi chiar si fata de propria familie”, spune profesorul.

Vezi şi: Un jurnalist intră în cursă pentru Primăria Sectorului 4

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.