Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Scandal internațional! O femeie celebră șochează: "Am avut o aventură cu Hillary Clinton"

hillary clinton

Ăsta e scandalul anului. Văduva lui John Lennon a dezvăluit că s-a iubit cu Hillary Clinton, în anii 70. Artista de origine japoneză, Yoko Ono, cunoscută drept partenera de viață a celebrului solist "The Beatles", John Lennon, a șocat întreaga opinie publică.

Mărturisirea a fost făcuta în timpul lansării unei colecții de cești și farfurii, în Muzeul de Artă Modernă din Los Angeles. "Am avut o aventură scurtă, atunci când trăiam cu John în Manhattan, iar Hillary studia la Universitatea Yale, dar în cele din urmă ne-am despărțit", a spus Yoko Ono.

Declarația pare să fi fost făcută în contextul cadidaturii lui Hillary Clinton la funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, alegerea acesteia fiind fiind un mare plus în ceea ce privește drepturile minorităților sexuale.

Specialiștii în comunicare politică sunt de părere că această dezvăluire poate avea un impact negativ asupra imaginii candidatei.

UPDATE: În ciuda informaţilor despre Yoko Ono şi Hillary Clinton care au circulat pe diverse site-uri din SUA, preluare în presa din România, în urma verificărilor efectate de jurnaliştii americani, se pare că Yoko Ono nu a făcut nicio afirmaţie referitoare la Hillary Clinton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.